70 12345
發新話題

港人僱傭兵在伊拉克陣亡!

港人僱傭兵在伊拉克陣亡!

上月八號伊拉克炸彈襲擊政府大樓.百多人死亡.五百多人傷.當中有一名港人僱傭兵被當場
炸死!現時約有二十多名港人以合約形式在當地服役.多為前華兵,義勇軍或退役特警.希望各
位於太平時代的年青人員要好好珍惜生命!有人在戰火中千方百計求生.但時下年青人可以
為小小事自殺.亦希望各位睇到本文既師兄們專重死者.請勿惡言回復.多謝各位師兄!

rest in peace...
“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

R.I.P

RIP

RIP

r.i.p.
今晚打老虎

RIP
時下D細路成日以為打仗好好玩,真係應該比佢地體驗下…

R.I.P

RIP

可惜可惜...

但又唔好講到 Merc 好似義工咁, 收得人五六佰蚊美金一日就預左有呢一日.

雖然咁樣死亳無價值,不過都希望佢rip........

引用:
原帖由 pz6666 於 5-1-2010 09:57 發表
雖然咁樣死亳無價值,不過都希望佢rip........
早死又係死, 遲死又係死, 你又會死, 我又會死. 人點死都係無價值.

引用:
原帖由 deathmaster 於 5-1-2010 10:09 發表

早死又係死, 遲死又係死, 你又會死, 我又會死. 人點死都係無價值.
人的"價值", 只有當時人先至行量到.

佢吔係成年人, 我諗佢吔會知道個風險

引用:
原帖由 deathmaster 於 5-1-2010 10:09 發表

根據你ge講法, 點都會死, 所以『點死』, 又或者『點活』就成為了你的價值...

-------------------------

but食得咸魚抵得渴, 唔係政府用愛國手段迫佢打仗, 都唔係當地軍閥捉佢全家為佢賣命. 而係人地比錢佢自願去, 其實沒什麼好講的.

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-1-2010 10:47 發表

根據你ge講法, 點都會死, 所以『點死』, 又或者『點活』就成為了你的價值...
也許點活是價值吧, 死了人間什麽也不關你事了.

70 12345
發新話題