發新話題

槍與ms

MS大佬真係畢生都同槍離唔開, 恕小弟愚昧/得罪問一句, 會唔會揀一支槍做陪葬?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-12-2009 23:05 發表
你認識PTI李學強?
佢上個禮拜上咗天堂!佢要著軍装........入棺
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 23:22 發表

依?收唔到風WOR, 知唔知邊個殯儀館?睇尼果日又封路..
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2009 23:20 發表
MS大佬真係畢生都同槍離唔開, 恕小弟愚昧/得罪問一句, 會唔會揀一支槍做陪葬?
槍也空彈也空!死後何曾在手中,玩一世夠喇
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 23:25 發表

槍也空彈也空!死後何曾在手中,玩一世夠喇
果然係大師, 夠化
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 23:22 發表

佢要著no.2入棺...香港千零蚊有套...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2009 23:24 發表

依?收唔到風WOR, 知唔知邊個殯儀館?睇尼果日又封路..
成班舊伙記係大圉x强記雞粥集合!是否你做lee單.....
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 23:29 發表

成班舊伙記係大圉x强記雞粥集合!是否你做lee單.....
當然唔係啦..係我唔洗問

如果我有咁多呢D生意, 我發左9世, 好似你老友咁啦

話時話, 你同你老友(你知我講邊個啦?)有無試過一齊燒槍同合照?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2009 23:20 發表
諗起之前個紙x m4 post

p.s.其實ms係玩左槍幾多年?40?50?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2009 23:27 發表

果然係大師, 夠化
大乜吖,就算帶得都俾埋個仔喇
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-12-2009 23:27 發表

佢要著no.2入棺...香港千零蚊有套...
邊度,what size plesse!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 23:41 發表

邊度,what size plesse!
我睇佢都要著好大size...

我叫佢啲friend入錦田找找...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2009 23:31 發表

話時話, 你同你老友(你知我講邊個啦?)有無試過一齊燒槍同合照?
我重以為係"槍王"

Sorry...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2009 23:31 發表

無,ms係槍會爛仔,又窮又惡.......佢係上等人..........雖然大家老友.......現在都有联絡,中環老鋪結業,佢問過ms有無興趣!ms做o乞兒懶做官,一世人兩兄弟心領
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 sam524 於 8-12-2009 23:31 發表

諗起之前個紙x m4 post

p.s.其實ms係玩左槍幾多年?40?50?
60s掂槍........80s買第一支
尊重人格, 請勿抄習

發新話題