發新話題

槍與ms

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 17:38 發表

連發
禁樣連發既fn-fal係唔係好難控制ga??

引用:
原帖由 MS 於 9-12-2009 00:01 發表

60s掂槍........80s買第一支
左輪???

引用:
原帖由 cato 於 9-12-2009 00:07 發表

左輪???
S&W M41 .22 pistol

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-12-2009 00:02 發表

禁樣連發既fn-fal係唔係好難控制ga??
你睇邊張相呀!講明係SLR
尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 8-12-2009 23:50 發表

無,ms係槍會爛仔,又窮又惡.......佢係上等人..........雖然大家老友.......現在都有联絡,中環老鋪結業,佢問過ms有無興趣!ms做o乞兒懶做官,一世人兩兄弟心領
唔係唷~我唔係講緊中環執左果個, 我講緊果個係上環荷李活道上面果個

早兩年佢見我玩緊"玩具"啦, 佢就走埋尼同我講, "呢D奀皮野, 小心D WOR!" 咁我就估佢有同你燒過槍啦
鵰。豹。狸。獅。狒

wow....ms爺爺揸過錦多槍,又ak47、fn-fal、sa80、g3a4、m16a2

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-12-2009 11:45 發表
wow....ms爺爺揸過錦多槍,又ak47、fn-fal、sa80、g3a4、m16a2
I am guessing that's a G41 but not G3A4...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-12-2009 08:54 發表

唔係唷~我唔係講緊中環執左果個, 我講緊果個係上環荷李活道上面果個

早兩年佢見我玩緊"玩具"啦, 佢就走埋尼同我講, "呢D奀皮野, 小心D WOR!" 咁我就估佢有同你燒過槍啦
佢好乖仔,少少踏界佢都唔做......好人一個
尊重人格, 請勿抄習

ms兄...
你有冇咩槍想玩下...但到宜家都未玩過

引用:
原帖由 sam524 於 9-12-2009 19:06 發表
ms兄...
你有冇咩槍想玩下...但到宜家都未玩過
ms現在對娼有興趣過槍....因為每買槍都俾老婆鬧到扒街!帮襯娼佢未必知........講笑咋
尊重人格, 請勿抄習

發新話題