發新話題

隻MW2...打爆了...

引用:
原帖由 Zap 於 12-11-2009 20:38 發表

SCAR 加 ACOG! 超爽!

唔係we個支
我鐘意scar+eot多d
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 12-11-2009 19:22 發表

點解你可以咁勁
我加陣kill數係少過death數的...

努力unlock緊把scar d野...
我玩親都最少3 4格 好順

不過岩岩lag左機
殺1件 死左11次

引用:
原帖由 Zap 於 12-11-2009 17:40 發表

用緊pccw 8m 村屋. Ok 快
Me 2~~但我長期得一格
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

原來price冇死到

引用:
原帖由 XDD12348 於 12-11-2009 21:43 發表
原來price冇死到
最唔明係如果price無死到, 即係玩russian loyalist救左他, 咁正常來講應該係同soap一齊架.....

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-11-2009 20:59 發表

我玩親都最少3 4格 好順

不過岩岩lag左機
殺1件 死左11次
我永遠得兩格
岩岩果局打到榜首, 第一次call到直升機了...感動

玩完隻野有d無聊野想問下呢~
隻game入面咪有d部隊著住件黑色衫(乜鬼shadow company), tf141班友有時都會著住件類似既...
其實實物有冇d咁既野賣(類似就算啦, 小弟上網搵過黑色既bdu又唔覺有d似樣既)? 有興趣整件去打下game

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 飛哥仔 於 12-11-2009 21:50 發表

最唔明係如果price無死到, 即係玩russian loyalist救左他, 咁正常來講應該係同soap一齊架.....
唔通俄兵個野心外壓要24小時之後先發動

price比人俘虜左5年仲咁好打...
btw小弟已經開左核彈,開多粒搞掂個challenge
現正用緊masada

引用:
原帖由 lololo 於 12-11-2009 21:21 發表

Me 2~~但我長期得一格
行wireless or LAN?
我行wireless....試過有一輪非常龜速,攪極都唔掂,後尾將個wireless router嘅firmware update咗後個問題就解決鳥....

話說果個場景原來不是the rock來的嗎-,-"
好想無溫呢套戲-,-"

引用:
原帖由 XDD12348 於 12-11-2009 22:22 發表

唔通俄兵個野心外壓要24小時之後先發動
岩岩走去打MW1最尾果關,見到個俄兵心外壓左幾野就望左去上面,即使即時發動都係睇唔到的

實在太興奮鳥 .....
http://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc

Tactical Nuke? "xDD

引用:
原帖由 onibara 於 13-11-2009 10:57 發表
Tactical Nuke? "xDD
Did not Activate

引用:
原帖由 nishi 於 12-11-2009 22:19 發表

我永遠得兩格
岩岩果局打到榜首, 第一次call到直升機了...感動

玩完隻野有d無聊野想問下呢~
隻game入面咪有d部隊著住件黑色衫(乜鬼shadow company), tf141班友有時都會著住件類似既...
其實實物 ...
online定....?
岩岩見到SEALs 點解有英國旗既

發新話題