67 12345
發新話題

攝影師的七級分類 ( By Ken Rockwell )

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-11-2009 10:27 發表

認真你就輸鳥

其實我開始覺得影相就好似渣車咁, 越來越多自動波出現, 點解?方便麻, 你有幾可見D女渣棍仔(唔好諗多~)? 因為唔掂嘛

但到落場計, 我相信都係棍波多, 真正技術發揮
係lor, 其實佢又有咩資格將全世界影緊相的人去歸納成7級咁把砲? 大家睇下當笑話米算lor~咁認真
眼光光~

仲有一班用Photoshop"影"相ge人。

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-11-2009 10:50 發表

係lor, 其實佢又有咩資格將全世界影緊相的人去歸納成7級咁把砲? 大家睇下當笑話米算lor~咁認真
同意~~Lee遍野太主觀LA~~當笑話米算~~!!
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 ethanwch 於 21-11-2009 11:47 發表
仲有一班用Photoshop"影"相ge人。
個d似繪畫多d, 相機只係佢地攞素材的其中一個工具.
好似最近有位大陸的高手, 攞個12吋公仔係度舞黎舞去, .重攞埋獎添~
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-11-2009 12:37 發表

個d似繪畫多d, 相機只係佢地攞素材的其中一個工具.
好似最近有位大陸的高手, 攞個12吋公仔係度舞黎舞去, .重攞埋獎添~
新雷鋒故事

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-11-2009 10:27 發表

認真你就輸鳥

其實我開始覺得影相就好似渣車咁, 越來越多自動波出現, 點解?方便麻, 你有幾可見D女渣棍仔(唔好諗多~)? 因為唔掂嘛

但到落場計, 我相信都係棍波多, 真正技術發揮
Hugo都係為左調停je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

67 12345
發新話題