發新話題

隻MW2...打爆了...

終於爆左機
其實雖然見到好多批評
但我又真係唔覺隻game有咩大問題
而且個story真係一流,雖然係短左D
反而我覺得有D關卡可以再長d 好似MW d關咁
同埋有d 關應該合埋做一關 eg.13關(second sun)同14關(whiskey hotel)  仲有完成mission 上直升機果d位唔應該冇左 應該好似MW咁等齊人,架機飛走先完好d
BTW最後果段片好正
http://www.youtube.com/watch?v=Or9JB0KxJP8

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 15-11-2009 00:19 發表

請先按Print Screen,再於小畫家按Ctrl+V
明顯唔係指依個

岩岩打爆左喇
真係......一定要打完MW1先好玩
(以下反白爆劇情,未爆機唔好睇)
大戰過後竟然被殺......
帶著服仇的意念......最後都係用Soap大幹一場
同上集一樣,犧牲左好多隊友,自已重傷後先消滅到最後敵人
今次仲係拔刀,比上次更緊張
我本來真係以為今次Price會死......

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-11-2009 01:19 發表

明顯唔係指依個

岩岩打爆左喇
真係......一定要打完MW1先好玩
我淨係覺得今集個故事太亂黎

終於開到我至愛(加打game用)既p90+eotech, 開心

縮縮北行鳥 =口=

我有一PART唔係幾睇得明....個將軍話自己死左3萬幾個兄弟....係之前COD4班MARINE?

引用:
原帖由 wonglk 於 15-11-2009 01:50 發表
我有一PART唔係幾睇得明....個將軍話自己死左3萬幾個兄弟....係之前COD4班MARINE?
咪係囉,如果係真既Marine過檔Army仲做埋Ranger同TF141既將軍?!有冇可能

引用:
原帖由 wonglk 於 15-11-2009 01:50 發表
wikia話佢係第一集打中東既指揮

縮縮北行鳥 =口=

唔該各位,講劇情反白,應該有人未爆機架

引用:
原帖由 nishi 於 15-11-2009 02:00 發表

wikia話佢係第一集打中東既指揮
之後因為比全世界見到係佢領導之下美軍冇羸到仲比人搵核彈殺左3萬人,
做唔到英雄,所以先發神經
原來係咁,唔該哂

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 15-11-2009 02:08 發表

原來係咁,唔該哂
其實怎樣看都係太扯了吧
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 15-11-2009 02:11 發表

其實怎樣看都係太扯了吧
什麼事太扯了??

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-11-2009 02:08 發表
唔該各位,講劇情反白,應該有人未爆機架
Sorry>.<

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 15-11-2009 02:13 發表

什麼事太扯了??
總覺得整個故事太誇張就是了...

另, 抱歉劇透了, 可否將上面某引用了小弟劇透引文的post改一改? 謝謝
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 15-11-2009 01:32 發表

我淨係覺得今集個故事太亂黎

終於開到我至愛(加打game用)既p90+eotech, 開心
我開到雙左輪了
真係開黎睇
2-3槍先死 又唔準 開完之後心諗 中伏
而家升緊G18

都唔明點解無哂M60同M14果D

引用:
原帖由 HongKoch 於 15-11-2009 00:46 發表

英國旗果個係soap,mw1 SAS
佢寫住NAVY SEAL
但係.....英國旗
整到樣衰哂

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 15-11-2009 04:02 發表

我開到雙左輪了
真係開黎睇
2-3槍先死 又唔準 開完之後心諗 中伏
而家升緊G18

都唔明點解無哂M60同M14果D
EBR also can count as M14 ma....

學神 born to sleep...

發新話題