30 12
發新話題

一隻雀攪掂部F16?!

一隻雀攪掂部F16?!

唔信???
自己睇啦!

拉登既祕密武器

唔好話雀呀

去到沙漠, 啲沙分分鐘都可以

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

呢架戰機唔係F-16....
不過真係一隻雀就可以解決一架戰機..
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

戰機比我GE印象係好強悍的.
宜家......一隻雀就收佢皮.........
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 21-9-2009 19:07 發表
戰機比我GE印象係好強悍的.
宜家......一隻雀就收佢皮.........
主要係片段入面架飛機係single engine @.@
起飛果陣壞左就冇得救 -.-
5D mark II
580EX II

隻雀好慘

當年B1轟炸機試機時就係比隻雀KO
3人死
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 ZEKE 於 21-9-2009 20:04 發表
隻雀好慘
隻雀慘! D人更慘

鬥獸棋老鼠都食到大笨象
雀仔點會唔可以同戰機一wok熟丫

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 21-9-2009 18:44 發表
呢架戰機唔係F-16....
不過真係一隻雀就可以解決一架戰機..
呢架係F-16黎架

引用:
原帖由 kimkileo 於 22-9-2009 02:11 發表

呢架係F-16黎架
我認HUD而已...F-16既HUD 唔係咁樣....
呢段片係張兩段唔同既片合埋一齊 -.-
出事飛機為加拿大空軍 CT155 HAWK
Incident report

5D mark II
580EX II

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 22-9-2009 11:37 發表

我認HUD而已...F-16既HUD 唔係咁樣....
呢段片係張兩段唔同既片合埋一齊 -.-
出事飛機為加拿大空軍 CT155 HAWK
Incident report
真係第一次聽講HUD可以介定架機, 師兄識哂F-16 早期既HUD到而家既Wide Field HUD?

引用:
原帖由 CWHS 於 22-9-2009 15:28 發表

真係第一次聽講HUD可以介定架機, 師兄識哂F-16 早期既HUD到而家既Wide Field HUD?
我冇定架機係F-16喎~我只係話佢唔係F-16啫.
5D mark II
580EX II

黃子華:"好出奇呀?"-愈大鍋愈快樂

30 12
發新話題