發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-10-2009 12:21 發表
ss機無限正義武器同技能

遠中近玩哂
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 路比 於 6-10-2009 15:17 發表
頂,又話28號晚6-10點抽中S機/S機圖今日會有10萬G,都冇o既

9月28日下午3時更新完成後,一系列活動將會展開,大家記得把握時間,贏取豐富獎品!

幸運扭蛋機雙倍獎賞
活動日期:9月28日
活動時間:下午 ...
頂~

《SD高達》10月6日例行維護暫停

親愛的機師們:

由於「亞古哲斯」燃料充足,明日之例行維護將會暫停一次,而有關幸運扭蛋機之派獎將順延至下星期,敬請留意。

《SD高達Online》營運基地示

今日手痕, 用左16000G

中左咩?

愛美, A G3, CR陸吉, BU陸高, BR京寶X...

隻A G3唔記得左係咪想抽隻CR陸吉果陣中GE...

全日第一隻旦就係佢...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-10-2009 18:13 發表
今日手痕, 用左16000G

中左咩?

愛美, A G3, CR陸吉, BU陸高, BR京寶X...

隻A G3唔記得左係咪想抽隻CR陸吉果陣中GE...

全日第一隻旦就係佢...
我抽力奇... 就出瘟神... 我抽渣古, 就出呀布...

好想玩BS狗, E+齊料等升級
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

幾時約戰......我要打返場CGF大戰

對不起蠔屎
我尋晚cant see you online , 凌晨忍不住買了包淒美試先
落netvigator月結單數

卡碧尼MKII,最淒美的回憶.......

附件

7-10-2009 10:32

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

可唔可以post個六圍出黎睇下...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

三圍數字
防高左好多
能力和Quebelee差距不大
卡女王系列起好多資深Fans深目中都係好高貴
selling point是她的稀有
勁唔勁就見仁見智

卡碧mkII係韓國係大賽獎品
so 値得抽卡MK-Ⅱ

附件

7-10-2009 10:44

7-10-2009 10:44

啊啊啊
把劍係咪起手快左呢?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 11:09 發表
啊啊啊
把劍係咪起手快左呢?
家下D手感同速度比得上多3
至於技能加攻取代NT
都係快手KO人之舉

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 11:12 發表

家下D手感同速度比得上多3
至於技能加攻取代NT
都係快手KO人之舉

咁mk2有d料到喎...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 11:34 發表

咁mk2有d料到喎...
抽啦
P90兄

我已經好似冒險樂園D阿伯入銀仔發洩咁,上晒"賭"癮
好過上ebay bid 野種感覺

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 11:48 發表

抽啦
P90兄

我已經好似冒險樂園D阿伯入銀仔發洩咁,上晒"賭"癮
好過上ebay bid 野種感覺
一黎我唔識用呢部機...
二黎我真係覺得198抽一野...
所以真服左你既勇氣,又真係比你抽到,勁!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 12:02 發表

一黎我唔識用呢部機...
二黎我真係覺得198抽一野...
所以真服左你既勇氣,又真係比你抽到,勁!
btw,play mission tonight?

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 12:12 發表

btw,play mission tonight?
好呀好呀!!!
只要強1呀布加V就可以?

發新話題