發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 13:42 發表

完自非常好
之前仲諗住合, 依家唔洗啦
鵰。豹。狸。獅。狒

大家其實係咩時候上線,我想約大家係聽日11點至2點其間玩返幾場.唔知大家有冇興趣呢
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 13:53 發表

佢又唔會比人話係大機,雖然佢真係幾大,又好屈
下...佢不嬲比人當大機架喎??
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:54 發表
之前仲諗住合, 依家唔洗啦
比起自護呢...
防禦高左,咀砲瞄準線調整返好,威力又大左,射程都遠埋,又有反格...
唯一係飛手無咩分別...但我一向幾喜歡呢隻既飛手,回得快,集中攻擊力都高
但太好用反而唔會成日用...真係奇怪
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 13:56 發表
大家其實係咩時候上線,我想約大家係聽日11點至2點其間玩返幾場.唔知大家有冇興趣呢
我依家已經打緊啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 13:59 發表

比起自護呢...
防禦高左,咀砲瞄準線調整返好,威力又大左,射程都遠埋,又有反格...
唯一係飛手無咩分別...但我一向幾喜歡呢隻既飛手,回得快,集中攻擊力都高
有反格?我比重高踢跌左
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 13:59 發表

比起自護呢...

有D房唔比用E D大機  
完自係我top 5 常用
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-10-7 01:56 PM 發表

下...佢不嬲比人當大機架喎??
三大機,魔霸,重高同阿布......我用完自都冇比人踢過

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-10-7 02:09 PM 發表

我依家已經打緊啦
係聽日丫,聽日丫

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-10-7 02:10 PM 發表

有反格?我比重高踢跌左
ar果隻,睇下邊隻起手打最尾果下咪邊個跌囉

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 14:28 發表

ar果隻,睇下邊隻起手打最尾果下咪邊個跌囉
對,果隻重高踩得太快
不過踩既範圍好細...歪dd就打唔到人!!

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 14:24 發表

三大機,魔霸,重高同阿布......我用完自都冇比人踢過
但入到game隻野真係大過普通ms架喎...睇forum d人都話佢係大
有人開topic話"開禁大場竟然有人用自護"
人地答佢"自護有咩問題,完自先係大機"

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 13:56 發表
我會上

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 13:53 發表

佢又唔會比人話係大機,雖然佢真係幾大,又好屈
逢係有反格D人當大機
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 14:47 發表

逢係有反格D人當大機
神高達都有反格

發新話題