發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-10-2009 11:05 發表
咁gp03d呢.....依次更新會出埋最尾果部材料喎
我乜都唔怕,最怕佢出厄運蛋...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

就出 神 同 FAZZ 啦~~

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 9-10-2009 11:07 發表

我乜都唔怕,最怕佢出厄運蛋...
厄運蛋絕對係我地既不幸

厄運蛋?

引用:
原帖由 小安哥 於 9-10-2009 18:35 發表
厄運蛋?
同出奇蛋一樣,永遠都係無好野既

明明係呃錢蛋黎
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

好想整部GP-03D…如果出就入定料先

引用:
原帖由 XDD12348 於 9-10-2009 20:39 發表
好想整部GP-03D…如果出就入定料先
我一早已經升好晒,就等佢出圖

我等緊Freedom呀 一早升好晒,等9 you出圖ja

gp03d

附件

9-10-2009 22:30

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-10-9 08:49 PM 發表

我一早已經升好晒,就等佢出圖
差希古uc咋

要休戰一排打operation flashpoint 2
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

我呢個時候先抽到AR重高會唔會遲左D呢?

我頭先用左1200G, 諗住屎忽鬼抽下水睇下抽唔抽到, 又真係俾我抽到...
鵰。豹。狸。獅。狒

i don't have any big ms yetx!!

引用:
原帖由 小安哥 於 10-10-2009 21:14 發表
i don't have any big ms yetx!!
早幾日打果陣見到你, 諗仲同你一齊打下, 不過到我走果下都入唔到尼...無計
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題