發新話題

Operation Flashpoint

引用:
原帖由 MG-42 於 10-10-2009 00:12 發表

或可能係同原本既傳統Flashpoint第一代,相差太遠.....始終唔係Flashpoint原班人馬出品

呢個情況同當時Rainbow 6一樣 , D節奏唔同曬~
整OFP第一代既Bohemia interactive係強烈反對呢隻game打ofp既旗號的

引用:
原帖由 MG-42 於 10-10-2009 00:12 發表

或可能係同原本既傳統Flashpoint第一代,相差太遠.....始終唔係Flashpoint原班人馬出品

呢個情況同當時Rainbow 6一樣 , D節奏唔同曬~

其實真正玩開OFP.... 都知轉曬手,呢代已經唔係果回事....咁當然Flash ...
我dl錯左隻德文, 諗住都係咁玩, 但...

睇唔到字真係玩唔到落去...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

360版,打到救機師果關
呢個年代已經冇乜幾隻fps game叫真實了,呢隻算相當真實(成日一兩槍就死...)
最憎係好似cod果d得一條路線比你行既電影game
ofp 1代我冇玩過,果時我玩r6

少少off topic:
R6既精髓係plan行程,布陣,set assault timing果d, vegas開始已經變晒做果d得一條路線比你行既電影game

引用:
原帖由 ZaMaR 於 10-10-2009 02:11 發表
呢個年代已經冇乜幾隻fps game叫真實了,呢隻算相當真實(成日一兩槍就死...)

R6既精髓係plan ...
冇計啦果d夠大眾

不過真到好似arma2咁又唔太好玩...command d人都要按十幾廿個制...

引用:
原帖由 hermanht 於 10-10-2009 01:26 發表

我dl錯左隻德文, 諗住都係咁玩, 但...

睇唔到字真係玩唔到落去...
你會完全唔明個任務要做乜架喎
呢隻唔係cs

引用:
原帖由 ZaMaR 於 10-10-2009 02:11 發表

R6既精髓係plan ...
raven shield 開始已經無左個tactical plan啦喎

有無師兄玩pc版? 我安裝緊
無事無事 冷靜冷靜

個人覺得Arma2比呢隻好玩d..
呢隻d畫面真係..

唉... OFP2 同OFP真係差太遠...

不過咁, 如果好似前代咁, 又會同ArmA 2太接近...

可惜OFP呢個名就咁比OFP2...

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

崛起條龍個camping好短呀... OFP都有3個島加一個沙漠啦...

最後果次loading, small arm命中率有25%
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 12-10-2009 19:49 發表
崛起條龍個camping好短呀... OFP都有3個島加一個沙漠啦...

最後果次loading, small arm命中率有25%
而且ok易玩...
d AI有時傻傻下咁企係路中心比你射

引用:
原帖由 nishi 於 12-10-2009 19:50 發表

而且ok易玩...
d AI有時傻傻下咁企係路中心比你射
MP好玩啊~ 打炸發電站果關, 走果時比人pin down左, 我殺左出去搶左部車, 接番D人, 走果時又炸彈又比人掃, 有兩個咬底落左車, 冇落車果個同我一路安全上到山~   (雖然我有3次差D撞反架車)

後尾渣車去接番佢地
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 12-10-2009 20:43 發表

MP好玩啊~ 打炸發電站果關, 走果時比人pin down左, 我殺左出去搶左部車, 接番D人, 走果時又炸彈又比人掃, 有兩個咬底落左車, 冇落車果個同我一路安全上到山~   (雖然我有3次差D撞反架車)

後尾 ...
隻game最搞笑都係d車好似超易反咁
我玩campaign用部史崔克都成鬼日反, 個碌hi到舊石就成架反左了

引用:
原帖由 nishi 於 12-10-2009 21:17 發表

隻game最搞笑都係d車好似超易反咁
我玩campaign用部史崔克都成鬼日反, 個碌hi到舊石就成架反左了
CGF有冇人玩MP呀?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題