發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 02:16 發表
其實我符碌ja
成日無氣又等reload大炮
果刻都唔知夾唔夾硬衝向你用SM鞭好
我一衝埋身你一用豆槍我又死得

不過如果我打你唔死,你埋到黎就係你O既世界

包機VS拳機,我本身已經有機體憂勢,不過都要輸半部,而且用起上黎多3真係全面D,令我好想抽埋佢

引用:
原帖由 路比 於 1-10-2009 02:30 發表

不過如果我打你唔死,你埋到黎就係你O既世界

包機VS拳機,我本身已經有機體憂勢,不過都要輸半部,而且用起上黎多3真係全面D,令我好想抽埋佢
一不做二不休

抽啦抽啦

早買早享受,之前我抽天意都用足咁耐

當然之前得呢部S機實比人圍
但虚榮心好滿足

我都諗住搏下零改

死人九遊真係好挑起人類的賭搏慾

仲勁過冒險樂園D師奶入銀仔

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 5210 於 2009-9-30 03:30 PM 發表
唔知今回有無死神,重武裝既最終形態呢?
36號機......全a......抽一次14800g
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 03:17 發表

一不做二不休

抽啦抽啦

早買早享受,之前我抽天意都用足咁耐

當然之前得呢部S機實比人圍
但虚榮心好滿足

我都諗住搏下零改

死人 ...
我今晚抽左...好多...圖都無張...!
放棄...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 路比 於 1-10-2009 02:12 發表

不過唔易打得中

如果唔係今日有同小雲部艾比安打過一場當練習,同你打一定唔只輸半部咁小
頭先中鞭有無無哂彈?
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 03:29 發表

我今晚抽左...好多...圖都無張...!
放棄...

你係用25800 package?

我抽天意到今次都係用初三任頻 12:00am 開始-1:00 am抽

唔知時晨有無關

PS*今次九遊合強化ZZ要焗住比M$買吉姆3果下幾狗

睇黎呢到都係神手區黎 我都係走先

引用:
原帖由 蕉皮 於 2009-10-1 03:45 AM 發表
走得咁易咩,一齊黎玩返場先啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

SM場

圍姦

搶食

執雞

附件

1-10-2009 04:17

原本有多隻零改,printscreen果陣走左

SM鞭

想還拖??

搶食,執雞

1-10-2009 04:19

圍姦

引用:
原帖由 蕉皮 於 1-10-2009 03:45 發表

儲機ja

不是神手呢

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 04:17 發表

SM場

圍姦

搶食

執雞

高頻還好,尋晚打初頻,有幾個"盾牌級"入黎,大刺刺扮係初頻撞到,話"以,你又黎恰人呀?" ”以,乜你又係度??” "係咪追打ZZ呀?"
佢地又正義又飛雞...
重要用ALL頻講呢d野...真係...
可惜我ASZZ無比佢地恰喎
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

感謝蠔屎幫忙

雖然都係打唔贏hard既頭頂惡魔

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 11:57 發表

高頻還好,尋晚打初頻,有幾個"盾牌級"入黎,大刺刺扮係初頻撞到,話"以,你又黎恰人呀?" ”以,乜你又係度??” "係咪追打ZZ呀?"
佢地又正義又飛雞...
重要用ALL頻講呢d野...真係...
可惜我ASZZ無比佢地恰喎;h ...
熟用包機既人, aszz係神機

引用:
原帖由 XDD12348 於 1-10-2009 12:02 發表
感謝蠔屎幫忙

哈哈~
你好你好~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 XDD12348 於 1-10-2009 12:02 發表
感謝蠔屎幫忙

做任務?

發新話題