發新話題

國慶閱兵演練片段曝光,展出多款新型戰車(有圖)

國慶閱兵演練片段曝光,展出多款新型戰車(有圖)

http://cablenews.i-cable.com/web ... 12705&category=

有好多新型軍車參加閱兵喎...d樣都幾靚...

架155mm加榴炮好似好熟面口…

始終有陣好濃既國產feel
冇感覺

我覺得幾ok~

洩露國家機密噃, 咁班記者實在抵打囉!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

回覆 5# 的帖子

我覺得以中央既性格,仲有d係收埋左未出

根據我的當坦克兵o既堂弟o既說法 , D 99式係就係好 hi-tec , 但係實際現貨數量真係.....少到....唉...只有 d t72 俾美佬做把

引用:
原帖由 thomas08 於 8-9-2009 02:46 發表
根據我的當坦克兵o既堂弟o既說法 , D 99式係就係好 hi-tec , 但係實際現貨數量真係.....少到....唉...只有 d t72 俾美佬做把
type 96都唔錯應該

引用:
原帖由 Boniface 於 8-9-2009 02:33 發表
我覺得以中央既性格,仲有d係收埋左未出
唔覺飛彈車啲飛彈有用布「姐」住咩

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-9-2009 20:46 發表

唔覺飛彈車啲飛彈有用布「姐」住咩
乜有人覺得D飛彈係真品咩??

中共一向政策~裝備一代,,開發一代,,預研一代~

大家睇睇 十號工程 就係一個好例子,,都咪話J-14試飛係真唔係真~
delete

d車都幾型
步槍--M16A4
Sniper--M107A1
Machine gun--M60E3
手槍--M1911A1
Sub-machine gun---MP5A5

我想見見它

附件

20-9-2009 16:56

20-9-2009 16:56

發新話題