20 12
發新話題

Thompson

Thompson

板主大佬.......如入錯板請諒

尊重人格, 請勿抄習

電影劇照??
delete

英軍用Thompson好怪...
不過算了,英軍就是咁怪啦
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

無話怪唔怪.......戰場上殺到敵人就得啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

Thompson+西裝+帽=超型
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

貼自己出黎

引用:
原帖由 阿堅 於 12-8-2009 20:53 發表
貼自己出黎
美軍同英軍的Thompson差別好大下喎...
一個50彈,另一侗30/20

引用:
原帖由 Mr.X 於 12-8-2009 20:47 發表
Thompson+西裝+帽=超型
仲要有一枝 紅玫瑰

引用:
原帖由 tinchauy 於 12-8-2009 20:55 發表

美軍同英軍的Thompson差別好大下喎...
一個50彈,另一侗30/20
海軍有用1928 , 1928A1
都有得用50....
有傳指出50彈古易jam.....MS,係唔係真?

引用:
原帖由 navyjaa 於 12-8-2009 20:55 發表

仲要有一枝 紅玫瑰
仲有上映中既

引用:
原帖由 阿堅 於 12-8-2009 20:58 發表

海軍有用1928 , 1928A1
都有得用50....
有傳指出50彈古易jam.....MS,係唔係真?
50發除咗聽講易jam 仲有係好重 後黎先至唔用..
其實仲有100 rounds drum...唔記得美軍有冇用?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 tinchauy 於 12-8-2009 20:23 發表
英軍用Thompson好怪...
不過算了,英軍就是咁怪啦

唔好成日睇漫畫.......英美中联軍乜都用

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 surefire0828 於 12-8-2009 21:54 發表

50發除咗聽講易jam 仲有係好重 後黎先至唔用..
其實仲有100 rounds drum...唔記得美軍有冇用?
用100 rounds drum?,印象中就無...
用rounds drum,PPSH幫到你(拖

引用:
原帖由 MS 於 12-8-2009 21:56 發表

唔好成日睇漫畫.......英美中联軍乜都用
我先唔睇漫畫,好貴呀

引用:
原帖由 tinchauy 於 12-8-2009 21:56 發表

用100 rounds drum?,印象中就無...
用rounds drum,PPSH幫到你(拖
check it out!

http://www.gunsamerica.com/996646486/Non-Guns/Magazines-Clips/Subgun-Magazines/Clips/Other/THOMPSON_45_SUBMACHINE_GUN_100_ROUND_DRUM_MAGAZINE_TYPE_C.htm
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

20 12
發新話題