32 123
發新話題

LMG

LMG

lee支係真槍,係奄槍!
板主大佬......如有入錯扳請諒

尊重人格, 請勿抄習

LMG有無得描凖?
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 12-8-2009 20:49 發表
LMG有無得描凖?

Lmg無得描凖的話....
出事囉...
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 MS 於 12-8-2009 20:28 發表

lee支係真槍,係奄槍!
板主大佬......如有入錯扳請諒
奄槍拿過上手…重到手震…

引用:
原帖由 match_man 於 12-8-2009 21:37 發表

奄槍拿過上手…重到手震…
BAR1918都18公斤重,好似係咁重

引用:
原帖由 tinchauy 於 12-8-2009 21:42 發表

BAR1918都18公斤重,好似係咁重
BAR 邊有18公斤,支BAR得8-10公斤

收錯料

一直都覺得呢支槍個準星喺左邊 槍管係右邊 用喺上黎會唔會唔舒服呢

特別個彈匣...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

方便同伴在右邊換彈匣(看著在電影中的英軍

我成日以為用7.62個支先係LMG, 而呢支叫BREN GUN 添!
又搞錯囉!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

BREN 都有7.62, 打鍊果枝係 Gimpy(GPMG)~

附件

Bren L4A3 7.62mm LMG 1.jpg (35.43 KB)

12-8-2009 22:28

Bren L4A3 7.62mm LMG 1.jpg

引用:
原帖由 blockhead 於 12-8-2009 22:28 發表
BREN 都有7.62, 打鍊果枝係 Gimpy(GPMG)~
呢支就是成日以為係LMG個支! 佢個夾仲可以用落SLR度.
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

呢枝毒物真係好毒..................真係比佢毒死都抵.................

白郎寧系列都毒
我D fd都用上腦
MG都毒

引用:
原帖由 tinchauy 於 12-8-2009 23:10 發表
白郎寧系列都毒
我D fd都用上腦
MG都毒

BAR1918.....

32 123
發新話題