22 12
發新話題

Desert Eagle .50AE既聲同一般手槍既聲

Desert Eagle .50AE既聲同一般手槍既聲

沙鷹d聲真係好powerful、好大火同d一般手槍真係無得比
http://www.youtube.com/watch?v=B ... B09199&index=12

當然啦,手槍來講,都算系好打火力

令我諗起CS既雙沙鷹,真係打到手斷

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-8-2009 03:21 發表
沙鷹d聲真係好powerful、好大火同d一般手槍真係無得比
http://www.youtube.com/watch?v=B ... B09199&index=12
我想點解枝.50第一槍o個時 我好似聽到d耳鳴既聲

引用:
原帖由 XDD12348 於 15-8-2009 14:04 發表

我想點解枝.50第一槍o個時 我好似聽到d耳鳴既聲
下次ms禆d炮声你聽下
尊重人格, 請勿抄習

回覆 4# 的帖子

聽錯左

原來係隔離靶既聲

引用:
原帖由 MS 於 15-8-2009 16:36 發表

下次ms禆d炮声你聽下
好wo

引用:
原帖由 蕉皮 於 15-8-2009 03:46 發表
令我諗起CS既雙沙鷹,真係打到手斷
雙沙鷹隻手都應該斷左

聽講之前有人試過學電影入面咁懶型單手開DESERT EAGLE, 結果震斷左腕骨...

引用:
原帖由 nishi 於 16-8-2009 02:25 發表
聽講之前有人試過學電影入面咁懶型單手開DESERT EAGLE, 結果震斷左腕骨...
條友都無腦既,死左都無人可憐la,電視上面的是假

得不到的.......總是完美的盲目崇拜 黄x藍咁身裁拖個六呎高二百幾磅大黑婆勁呀
揀槍視乎你隻手可不可以楂得穩.....楂得緊

尊重人格, 請勿抄習

.50ae/9mm.....香港CID用的子彈比較

尊重人格, 請勿抄習

沙漠之鷹.......唔啱ms!佢個仔jericho.......ms就收養咗
尊重人格, 請勿抄習

好大後座力

22 12
發新話題