發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 10:56 發表
一開波4個人狂按ESC,直到有怪彈出尼(會快好多)
再打爆個炮台,唔係D炮會煩到你嘔
唔知咩叫炮台睇下圖
http://cg-love.com/hk/image.php?id=630D_4A820906&jpg
要用呀布
呀布扣得最重,打3下死,唔同工廠任要重高爆 ...
我好想要阿~~~有無人同我(幫我)一齊打阿~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 12-8-2009 13:47 發表

我好想要阿~~~有無人同我(幫我)一齊打阿~~~
今晚 9:00 after , ok ma?

我都要解呀

add 我丫

好憎d浮游砲

究竟久遊做乜鬼?
佢預備左咁耐去update
做錯咁多野
兩部幸運扭蛋機既大獎調轉左
d副官資料錯得離譜,寫明話機體經驗值+40%,結果只係金錢+20%
完全係錯既
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 suileung 於 12-8-2009 14:47 發表
好憎d浮游砲
Many people using fin funnel or dragoon system are very 9.
They just hide and never go to the front

引用:
原帖由 小安哥 於 12-8-2009 15:08 發表

Many people using fin funnel or dragoon system are very 9.
They just hide and never go to the front
除左牛油炮, 有auto-lock 飛彈果D MS 都好好屈架

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 12-8-2009 15:04 發表
究竟久遊做乜鬼?
佢預備左咁耐去update
做錯咁多野
兩部幸運扭蛋機既大獎調轉左
d副官資料錯得離譜,寫明話機體經驗值+40%,結果只係金錢+20%
完全係錯既
要屈人錢,故意搞錯

牛油炮一向都屈機
為左抽部ar重高,已經有4部沙漠高達,解體左2部

格離cod個子版都冇左
我地sgo子版仲會唔會返生呢
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-8-2009 17:47 發表
格離cod個子版都冇左
我地sgo子版仲會唔會返生呢
應該唔會啦
引用:
原帖由 gtoray 於 12-8-2009 17:43 發表
因為.......似乎分區反而難以集中討論
http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;page=2#pid490727

今晚 10:00 Mission 6 高達大師

要用齊技能 布+V疫

有無人join?

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安:am1678
仔仔:維吉爾.li
playboy playboyK

引用:
原帖由 小安哥 於 12-8-2009 15:08 發表

有次有場death match有人用funnel同我鬥sniper , d funnel未到已經比我射爆晒同撞爆晒....不過他係反光去版後面我snipe唔到他, 最後我以隊伍點數贏左.

funnel 有d場好屈有d場係廢既, 係有好多屋or有d窄通道既地方, funnel未開到炮就已經撞牆爆晒, 如果目標附近有豆槍隊友, 他都可以幫手射爆晒d funnel (funnel係開炮或之後哥半秒-1秒可以射爆, 距離太遠時一放funnel途中哥野停低都可以), 有次我係遠距離比隻卡全數放晒funnel打我, 不過係中途比我射餘一支.....(之後開左一槍就射爆左).

其實只要成team人合作, 全c機都好好打.....

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 19:03 發表
今晚 10:00 Mission 6 高達大師

要用齊技能 布+V疫

有無人join?
一定要用阿普殺拉c? 要租返來囉咁.....

我都想解....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 12-8-2009 20:10 發表

有次有場death match有人用funnel同我鬥sniper , d funnel未到已經比我射爆晒同撞爆晒....不過他係反光去版後面我snipe唔到他, 最後我以隊伍點數贏左.

funnel 有d場好屈有d場係廢既, 係有好多屋or有d窄通道既 ...
d浮游砲咁細個都射到 ,睇黎係高手wo

發新話題