發新話題

SD Gundam Online 專區

請問9you有冇解決打字既問題

引用:
原帖由 suileung 於 12-8-2009 20:17 發表

d浮游砲咁細個都射到 ,睇黎係高手wo
其實有玩開CS, COD, BF之類既人應該都唔難, 不過前題係有豆槍OR連發LASER之類...

激氣.....o岩o岩team左隊人, 有人只玩funnel唔出來幫手...比人圍都係屋後......

問他, 他串串共咁講"吹咩?"...........

廢人一個....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 12-8-2009 21:16 發表
激氣.....o岩o岩team左隊人, 有人只玩funnel唔出來幫手...比人圍都係屋後......

廢人一個....
大把呢d人

引用:
原帖由 suileung 於 12-8-2009 20:18 發表
請問9you有冇解決打字既問題
仲未...好鬼麻煩...

p.s.: 10:00啦喎.....

開始唔想玩....頭暈...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 12-8-2009 22:42 發表
開始唔想玩....頭暈...
未玩慣FPS既人會好辛苦, 以前初玩CS時我都好辛苦, 不過而家打成日都OK~ 快苗都好有信心~

引用:
原帖由 飛哥仔 於 12-8-2009 22:46 發表

未玩慣FPS既人會好辛苦, 以前初玩CS時我都好辛苦, 不過而家打成日都OK~ 快苗都好有信心~
星期六日連玩兩個鐘雙經時間玩到我死...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 飛哥仔 於 12-8-2009 22:46 發表

一秒都不能少,

終於解了

附件

12-8-2009 22:58

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 22:58 發表

一秒都不能少
呵呵呵, 打到D V仔用晒. 之後係比SNIPER打DOWN好辛苦 以為沒最初咁輕鬆, 反而最後大家都無V仔時O岩O岩好

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-12 08:17 PM 發表

d浮游砲咁細個都射到 ,睇黎係高手wo
好易咋,你練多d就得架啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 阿芝 於 2009-8-12 10:49 PM 發表

星期六日連玩兩個鐘雙經時間玩到我死...
加油丫,芝姐

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-8-2009 23:01 發表

加油丫,芝姐
係喎, 芝姐係叫咩名丫~ 等我見到你時SAY個HI麻~

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-12 09:16 PM 發表

廢人一個....
大把啦,上次打自由對戰,人地4個一隊用3拳機神龍+閃光+侵略1包機租既多魯基斯係度屈
羸既係度串,隊友就話我地癈
跟住我用轉卡b出超必食哂佢地4個幾次 之後做左3次房主,我即刻改隋機隊,佢地打多兩次4個人就一齊走哂

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球

小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安:am1678
仔仔:維吉爾.li
playboy playboyK

阿芝: 小肥芝

不過我好咋架咋......

人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題