發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonwin 於 13-8-2009 13:30 發表

我會要求換番10皮抽下其他機

麻麻地好用 , X異同卡碧仲好用..... / . \

根本就係X異強化DD

尋晚死亡mode 死剩同我個fd  , 差D 輸係我個fd 部3命BR 自動飛彈陸戰

好大壓力, D人又打"S機唔係輸比我睇呀 ...
呢部天意好一般- -

好多人都話佢唔掂- -

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 16:52 發表
我想解...
不過我呢個星期都唔會咁早返到屋企
9:00pm to 12:00 is ok..

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-13 05:43 PM 發表

9:00pm to 12:00 is ok..
等我合完部包同升到高級先,我應該星期六可以解任
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

《SD高達》Double經驗 G幣時間更改   

由8月15日起一連三個星期六日,《SD高達Online》將會開啟「Double經驗Double G幣」時間,時間在參考過玩家在討論區投票得出的時間偏向,所以將時間由原來的21:30-23:30更改至20:00-22:00。

詳細活動時間安排
日期:8月15-16日、22-23日、29-30日(逢星期六日)
時間:晚上8時至10時
內容:雙倍機體經驗值及雙倍G幣獎賞

引用:
原帖由 小雲雲 於 13-8-2009 18:59 發表
《SD高達》Double經驗 G幣時間更改   

由8月15日起一連三個星期六日,《SD高達Online》將會開啟「Double經驗Double G幣」時間,時間在參考過玩家在討論區投票得出的時間偏向,所以將時間由原來的21:30-23:30更 ...
咁我今個星期日終於可以Double下啦~~~因為愛人星期六晚出trip~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 bonwin 於 13-8-2009 16:46 發表
有無人今晚有興趣解/再解 mission 6

小弟雖然解左 ,但因為要幫我細佬解

會再係今晚9:00pm 後開局

高級任務頻一
房名 CGF
password: 888

只限 用布 + V疫苗

解法 / 有興趣者請先看做法:

http ...
想幫, 不過我隻小布係借返來既 T.T....

引用:
原帖由 XDD12348 於 13-8-2009 17:19 發表

呢部天意好一般- -

好多人都話佢唔掂- -
有D人對用槍射擊麻麻既話....天意隨左FUNNEL之外無咩用....

個尋找自由大行動d圖太大 ,yahoo send唔到,有咩方法整到d圖既容量細d

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-13 08:23 PM 發表

岩岩合左小布啦

有冇人有 K 球 ar

引用:
原帖由 EF66-1192 於 2009-8-13 10:50 PM 發表
有冇人有 K 球 ar
有又點,都比唔到你,自己抽啦,c機黎姐

引用:
原帖由 飛哥仔 於 13-8-2009 20:23 發表

just unlocked

由於咋晚連線出現問題,我知道昨晚.有cgf會員pm同msn我一齊打任,我唔知咩事斷左幾次線
冇理到你地叫我,所以係度sorry先

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-8-2009 10:52 發表
由於咋晚連線出現問題,我知道昨晚.有cgf會員pm同msn我一齊打任,我唔知咩事斷左幾次線
冇理到你地叫我,所以係度sorry先
我沈晚同你片緊果時都收到積夫師兄搵我幫手做任務,唔係你話有人搵你我都唔睇,到我睇o既時候,已經off左

積夫兄,sorry

有無人今晚10點後打

發新話題