發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-16 02:53 AM 發表
想抽部C機黎合野,點知比左部自護我
完全同我一樣....抽天意比左張完美自護圖我,抽機又比左部自護我........即係要我合完美自護啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-8-2009 17:03 發表

完全同我一樣....抽天意比左張完美自護圖我,抽機又比左部自護我........即係要我合完美自護啦
咁真係幾元美喎

之前玩慣左閃電,依嫁唔玩慣突擊,好辛苦

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-16 05:52 PM 發表

咁真係幾元美喎
你地點打高達大師個任務6??
我都唔知點打

現時主力升1閃光,要合機明鏡止水版~

不過唔見有神高逹既計圖?

引用:

我都係... 所以我依家玩緊完自

引用:
原帖由 5210 於 16-8-2009 20:40 發表

香港有既S級既機, 就只有天意....

引用:
原帖由 5210 於 2009-8-16 08:40 PM 發表

香港要等更新

引用:

完美自護好好用
合左唔會後悔呢
不過升自護就真係惡夢...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

終於過十皮

升得又慢又辛苦

自護巧巧用

期待完美自護

附件

17-8-2009 03:11

引用:
原帖由 bonwin 於 17-8-2009 03:11 發表
終於過十皮

升得又慢又辛苦

自護巧巧用

期待完美自護

好用..?!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 17-8-2009 09:23 發表

好用..?!
ok woo
小弟要求低瓜

引用:
原帖由 bonwin 於 17-8-2009 10:17 發表

ok woo
小弟要求低瓜
應該係小弟技術低至岩x!!
不過完自一定好過自護好多,首先自動瞄準會歪呢樣野已經無左,其次1武起手快好多好多,2武攻擊力都加左好多,再加埋反格
其實遠中近都比佢玩晒咁滯...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 17-8-2009 12:25 發表

應該係小弟技術低至岩x!!
不過完自一定好過自護好多,首先自動瞄準會歪呢樣野已經無左,其次1武起手快好多好多,2武攻擊力都加左好多,再加埋反格
其實遠中近都比佢玩晒咁滯...
咁重高達呢?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-8-2009 22:07 發表

香港要等更新
我希望下次更新出GOD GUNDAM~~~

尋晚屋企部機隻牛唔正常...攪到無得打...我又再miss左雙經雙G 啦...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

發新話題