發新話題

SD Gundam Online 專區

i got number 6(white)

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-8-2009 14:26 發表
MS07小隊,成隊都係陸戰小吉
i suggest adding a gun tank

置頂左升得太高唔起眼=.,="

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-8-2009 15:19 發表
cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : ...
蠔屎都有玩 ,今晚打唔打

Westdog做哂要做既任未??
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-8-2009 15:38 發表
Westdog做哂要做既任未??
唔係沈晚做晒啦咩

引用:
原帖由 路比 於 7-8-2009 15:35 發表

蠔屎都有玩 ,今晚打唔打
我o岩o岩打完
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-7 03:38 PM 發表

唔係沈晚做晒啦咩
佢只係做哂佢要做既任,應該仲有其他未做既任

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-8-2009 15:44 發表

我o岩o岩打完
我要係公司玩

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-7 03:59 PM 發表

我要係公司玩
做野啦.做野啦

有d任只係攞錢~咁我不如pvp多幾鋪算~

攞機任仲有京寶梵未打~但係我兩部都有晒~~~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2009-8-7 05:07 PM 發表
有d任只係攞錢~咁我不如pvp多幾鋪算~

攞機任仲有京寶梵未打~但係我兩部都有晒~~~
一次pvp有幾多錢丫,一個任都2千3千,做到係做5分鐘
做哂皇牌機司都有萬二之後兵長任用c機打自由出擊先有2000g,你打5次pvp有冇2000g先,得果百幾
當你升到上士做每日任務先有一次千三,4v4佢要打4部機進行3次600g,打死亡殺兩部進行3次700g,計返時間就更係做任啦
我依家士官長4v4佢要打4部機進行3次650g,打死亡殺兩部進行3次750g.做半個鐘就有1400g,未計pvp比我既g

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-8-2009 17:20 發表

一次pvp有幾多錢丫,一個任都2千3千,做到係做5分鐘
做哂皇牌機司都有萬二之後兵長任用c機打自由出擊先有2000g,你打5次pvp有冇2000g先,得果百幾
當你升到上士做每日任務先有一次千三,4v4佢要打4部機進行3次600g,打 ...
你日日都有人一齊打緊係易做啦,想開咩game就開咩game

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-7 05:26 PM 發表

你日日都有人一齊打緊係易做啦,想開咩game就開咩game
其實我每晚都等你上線一齊打架.只係你冇上線

發新話題