發新話題

女友一号試相

引用:
原帖由 spawn1126 於 5-10-2009 18:46 發表
預訂係唔係有袋送?點樣的呢?
Thanks
的包裝品寄存在"成成"......未有時間取? "蘿"左先check!
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車
(影相................. 見乜影乜!)

引用:
原帖由 HunterX 於 5-10-2009 19:06 發表

第2至4張有無落腳架影架?
無用脚架!!
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車

引用:
原帖由 tanker 於 5-10-2009 21:13 發表

無用脚架!!
掂喎~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

好似個個都買20MM 1.7呢枝KIT LEN,無人買ZOOM 果枝...

引用:
原帖由 spawn1126 於 5-10-2009 23:20 發表
好似個個都買20MM 1.7呢枝KIT LEN,無人買ZOOM 果枝...
That sure la.....

引用:
原帖由 spawn1126 於 5-10-2009 23:20 發表
20MM 1.7呢枝KIT LEN貴過ZOOM 果枝都幾多下架
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

配定焦好玩D,一來配ZOOM鏡好大舊,二來定焦個款型好多,賣飛佛~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
20mm o個支放上去用個look正d的,不過比我,我會入zoom,拍片一流
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-10-2009 02:23 發表
配定焦好玩D,一來配ZOOM鏡好大舊,二來定焦個款型好多,賣飛佛~
搵你d同事搭路去問Pan記,平少少
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-10-2009 02:34 發表

搵你d同事搭路去問Pan記,平少少
冇錢,D同事行家又開始打返GAME,又開始軍備競賽.......
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-10-2009 02:40 發表

冇錢,D同事行家又開始打返GAME,又開始軍備競賽.......
賣緊d 家當

引用:
20MM 1.7 系 Color(紅,白,銀)機 Kit 鏡! .......無得分開買....!

引用:
原帖由 於 6-10-2009 12:52 發表
等下佢跌價先
咁你慢慢等都得la....G1 到今時今日都冇减到,一樣6xxx...GH1 都冇減過,GH1+14-140 一樣要$12xxx,重要全市冇貨
部GF1咁好賣,你想佢跌價???......
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 6-10-2009 17:19 發表

咁你慢慢等都得la....G1 到今時今日都冇减到,一樣6xxx...GH1 都冇減過,GH1+14-140 一樣要$12xxx,重要全市冇貨
部GF1咁好賣,你想佢跌價???......
可能佢諗住等到GF2出呢~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題