發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-8-19 11:55 AM 發表

但我果時係貼牆...
一係你lag機,我試過lag機死
一係部r-賈賈後面有其他機你睇唔到,我試過用百式係後面射,前面部閃光係咁衝住黎打,都唔洗2秒ko一部機
一係你對手真係用謎之程式......
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 ACYY 於 19-8-2009 11:55 發表

但我果時係貼牆...
唔使貼牆, 只要有多1個人幫手射你, 你都扣好多hp....(如果有好似炮西哥類高攻豆槍...仲快)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-19 01:22 PM 發表

唔使貼牆, 只要有多1個人幫手射你, 你都扣好多hp....(如果有好似炮西哥類高攻豆槍...仲快)
死左都唔知咩事

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 20:42 發表

而家有D咩CHEAT哦? 必中?
加速
心愛的太多∼要買的數不清楚

終於都出40號,v高達......ar係正義

附件

19-8-2009 14:26

反對佢係s機,我想佢係as,s機應該係00......

附件

19-8-2009 14:29

v高達......幾時先出v2呢......咁s同exs呢

附件

19-8-2009 14:30

香港幾時先出丫

我都係期待nu gundam, FAZZ果d多d,唔知幾時港服先有呢...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 14:26 發表
終於都出40號,v高達......ar係正義
正義唔係s機咩?

睇黎係呢部

附件

SAVIOUR GUNDAM.jpg (72.49 KB)

19-8-2009 15:34

SAVIOUR GUNDAM.jpg

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 14:28 發表
v高達......幾時先出v2呢......咁s同exs呢
感動

以前 gameboy 機器人大戰最愛 V 高

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-19 03:28 PM 發表

正義唔係s機咩?
打錯左......救世主先岩

韓國預訂8月20號更新項目(新增S機,40號扭蛋機)
韓國預訂8月20號更新項目(新增S機 GN武裝戰機E型,40號扭蛋機)[

1.新增設計圖
S機 GN武裝戰機E型(GN Arms Type-E)
BS 德茲爾·薩比專用機

2.新增40號扭蛋機
AR機 救世主
A機 V鋼彈
B 里克•迪亞斯(紅)
CU 低地鋼彈(CU)
C 吉姆II(幽谷式樣)
C 吉姆狙擊型II

3.新增任務
所羅門攻略戰
★完成任務有一定機率獲得 薩克II(指揮官專用)設計圖
★完成此任務EX模式 一定機率獲得 德茲爾·薩比專用機設計圖

4.系統變更事項
一.終極強化2∼5的成功率調高
二.新增終極強化6.EX級別
(本來8∼10級別取消)
三。新增機體戰機情報
機體介紹視窗新增機體對戰次數

港版有冇得終極強化

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-19 07:29 PM 發表
港版有冇得終極強化
遲早既事黎

發新話題