發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 22-8-2009 15:44 發表

原來黎左呢到,用拳機係超必接收器呢個係事實黎

我都食唔小...
拳機係超必接收器? 你都未夠重高同完美自護號勁 XDDD

升LV有咩用? 有D機要夠LV先用到......

升lv黎做咩......做任囉,要依兩部機要中士先可以做
有d設計圖要準尉先可以用黎設計,好似高達流星鍾

附件

22-8-2009 16:52

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

1當玩家晉升為二等兵後,可以進入初級伺服器,將在剪刀,石頭,布屬性機體中找出適合自己的戰鬥風格和機體特性。

2當玩家晉升為下士後,可以進入高級伺服器,並且可以執行每個任務的“Expert級”難度。

c機果然係死快d

金布里咩事??

引用:
原帖由 小雲雲 於 22-8-2009 22:31 發表
金布里咩事??
原來打錯名 一開波,我見到佢飛過黎想打我,我就望住佢退後飛走,佢見到飛走就停左係到,用近攻打空氣,佢每打一下我就傷一下,最重係每一下都係會心一擊

我真係O哂嘴

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-22 10:53 PM 發表

原來打錯名 一開波,我見到佢飛過黎想打我,我就望住佢退後飛走,佢見到飛走就停左係到,用近攻打空氣,佢每打一下我就傷一下,最重係每一下都係會心一擊

我真係O哂嘴
依個係game既問題,因為lag機做成既殘影......你未試過咩
有時你會見到有d機企係度唔行,但係佢就打緊人,
你只要狂射就可以ko佢,係一個活靶
我地打開都試唔少架

導彈陸高真係又愛又恨..有時好好用屈人地... 有時比人屈......

引用:
原帖由 小雲雲 於 22-8-2009 23:06 發表

依個係game既問題,因為lag機做成既殘影......你未試過咩
有時你會見到有d機企係度唔行,但係佢就打緊人,
你只要狂射就可以ko佢,係一個活靶
我地打開都試唔少架
唔係lag機先會咁咩

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-22 11:19 PM 發表

唔係lag機先會咁咩
咪就係lag機就會咁囉

引用:
原帖由 小雲雲 於 22-8-2009 23:20 發表

咪就係lag機就會咁囉
佢係個場冇lag機

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-22 11:24 PM 發表

佢係個場冇lag機
唔一定你lag,人地lag都都會做成殘影

引用:
原帖由 飛哥仔 於 22-8-2009 23:13 發表
導彈陸高真係又愛又恨..有時好好用屈人地... 有時比人屈......
不錯,如果對家好多sniper,真係比佢地玩死...不是次次有功而回呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

有無朋友可以分享下乜野係甩刀,MCA,SS
同埋如何使用??
謝謝
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-8-2009 00:57 發表
有無朋友可以分享下乜野係甩刀,MCA,SS
同埋如何使用??
謝謝
MCA
http://www.youtube.com/watch?v=xa9xGjXxo3c

甩刀
http://www.youtube.com/watch?v=OGwKJauDxOc

MCA + SS
http://www.youtube.com/watch?v=eWxeIKlAPzI

對只用包機既我...作用不大....

發新話題