發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-8-2009 21:54 發表

連日來發現有玩家不斷於各大討論版發表更改機體模組、副官、背景音樂及遊戲語音系統問題,而同時亦有不少不肖玩家提供有關方法,官方正密切留意,並與開發商進行多次會議商討有關修復細節。
Recover sin
Backup jor

我副官係馬沙~

引用:
原帖由 falken_1213 於 29-8-2009 17:53 發表
我副官係馬沙~
你都係改番個本來個副官

好想同你地打呀! 屋企電腦lag到玩唔到,要出網吧先打到

引用:
原帖由 蕉皮 於 29-8-2009 19:00 發表
好想同你地打呀! 屋企電腦lag到玩唔到,要出網吧先打到
搞cgf攻佔網巴版聚?

頂....今日打10場有5場改機.....無晒mood....大家有無d cap movie既programme可以用丫?

另外...幾時搞cgf 練功房丫.....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 29-8-2009 19:09 發表

搞cgf攻佔網巴版聚?
你搞我一定到

睇黎台服改模組無港服咁嚴重
我頂多都係遇過阿普360度超巨大頭撞以及強化zz無限噴

引用:
原帖由 飛哥仔 於 29-8-2009 19:25 發表
頂....今日打10場有5場改機.....無晒mood....大家有無d cap movie既programme可以用丫?

另外...幾時搞cgf 練功房丫.....
你算好嫁啦 我打10場,10場都有改機

引用:
原帖由 suileung 於 29-8-2009 20:50 發表

你算好嫁啦 我打10場,10場都有改機
How to know if there is modified ms?
Efrect Custom

引用:
原帖由 小安哥 於 29-8-2009 21:42 發表

How to know if there is modified ms?
多數d改機佬會用布機同wing同埋佢地一下秒左你就係改左機

引用:
原帖由 小安哥 於 29-8-2009 21:42 發表

Efrect Custom 3 武 可連射的 , 未必是改機

大家注意id:stacky,佢好似改機
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 falken_1213 於 30-8-2009 20:15 發表

Efrect Custom 3 武 可連射的 , 未必是改機
I mean it is a very good ms

http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1690

《SD高達》本週六日Double獎賞    

暑假即將結束,最後一次暑假「Double經驗•Double G幣」時間將會於8月29日及30日晚上8-10啟動。9月1日也會結束為期三週的「炎夏獎上賞」的最後一期派發。大家切記把握機會。

另外9月更新除之前透露的「飛翼高達零式改」及「多魯基斯III」外,亦會推出萬眾矚目的兩個新系統,機體更會有其他大驚喜,讓你一口氣強機入手,要升級機體等合機的玩家就要留意及別錯過「Double經驗•Double G幣」時段了。

JA係話9月都會有雙經時間

發新話題