發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-9-2009 10:10 發表

今晚一齊去買啦,仲有部第4部s機......唔知係咩
希望係god gundam or 正義

引用:
原帖由 -l- 於 3-9-2009 10:23 發表

貴而無當
無計

不過我覺得呢隻GAME係差左一樣野, 就係無得將物品自由地買賣, 一味打打打, 好似悶左D
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-9-2009 13:21 發表

無計

不過我覺得呢隻GAME係差左一樣野, 就係無得將物品自由地買賣, 一味打打打, 好似悶左D
係啦,有想時抽新c,佢就比左新a你,不過你又唔係太想要,掉又可惜,唔掉又晒位,冇得賣真係有d...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-9-2009 13:21 發表

無計

在你係打機遮,在佢係賺錢嘛
有得互相交易,佢賺少好多好多架
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 -l- 於 3-9-2009 10:23 發表

貴而無當
打危機的時限easy最好用
其他地方無咩用...合作打時可作輔助機...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

呢個月次次一玩完就用晒G幣黎抽AR重高,終於比我抽到啦

附件

4-9-2009 02:00

幾經辛苦比我練到隻高級魔蟹合到部伊佛列特改... 點知都唔夠BD1好用...

D人見你C機, 一係就kick你, 一係D人入左rm就自己走...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 4-9-2009 02:12 發表
幾經辛苦比我練到隻高級魔蟹合到部伊佛列特改... 點知都唔夠BD1好用...

D人見你C機, 一係就kick你, 一係D人入左rm就自己走...
伊佛列特改唔係b機咩......拳機既b機多數d人都唔要架啦, 如果想用來打既, 建議找全b死亡競賽隊

引用:
原帖由 飛哥仔 於 4-9-2009 08:43 發表

伊佛列特改唔係b機咩......拳機既b機多數d人都唔要架啦, 如果想用來打既, 建議找全b死亡競賽隊
係啊, 用用下又幾ok wow, 昨天本來想抽隻陸戰高, 點知好唔好在... 抽左3次都唔中, 居然比我抽到重高...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

昨天透露了9月更新的機體大致包括的內容,今天就讓大家知道一下未來《SD高達Online》戰場上的轉變,而戰鬥的方向除了現在的「4 VS 4」、「個人戰」及「小隊戰」外,新的戰鬥模式將會包括公會戰、艦艇戰等。

公會戰在之前版本已經一直釋出音訊,但因為官方一直在跟韓國溝通香港版需要有獨有的元素,最後韓國亦得釋我們之訴求,所以香港版本的公會系統將順延至9月版本;艦艇亦確定開啟,每位玩家可以購買艦艇,並按自己的喜好,將4駕機體放入艦中,展開艦艇戰後就可以更換機體應戰,就算不同的戰場亦再沒有難度!

對戰地圖方面,全新水戰炎夏開SHOW,「阿拉斯加水中基地」在9月版會將會盛夏開放,大家將可以駕著水中機體展開激戰,感受水戰快感。

有水戰玩

又要抽水用機,用哂黎合機
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 17:22 發表
又要抽水用機,用哂黎合機
唔洗... 我用魔蟹打宇宙都係一樣... 我諗冇分.(唔分最好)
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 2009-9-4 08:19 PM 發表

唔洗... 我用魔蟹打宇宙都係一樣... 我諗冇分.(唔分最好)
係有分別架,地7會影響移動架

《SD高達》特別版本模型發售   

好消息,多謝各界支持,日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」,首批模型已經開始發售,全套模型一共有6款,包括「突擊高達」、「神盾高達」、「RX-78-2高達」、「迷惘高達•紅」、「自由高達」及「Z高達」。這批模型以《SD高達Online》遊戲設定之配色為基礎製造,並附送陣營貼紙。

首批模型更新附有《SD高達Online》抽獎卡及安裝光碟,有機會得到「X異端高達」、「卡碧尼MKII」、「天意高達設計圖」等。有模型又有虛寶,你又怎可以錯過。

又呃我地錢,不過我又想買返部Z

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 20:38 發表
《SD高達》特別版本模型發售   

包括「突擊高達」、「神盾高達」、「RX-78-2高達」、「迷惘高達•紅」、「自由高達」及「Z高達」。這批模型以《SD高達Online》遊戲設定之配色為基礎製造,並附送陣營貼紙。

我近日都愛左左AEGIS, 好型又靈活

發新話題