發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 20:38 發表
《SD高達》特別版本模型發售   

好消息,多謝各界支持,日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」,首批模型已經開始發售,全套模型一共有6款,包括「突擊高達」、「神盾高達」、 ...
轉個盒加d野又可以撈一筆

引用:
原帖由 hermanht 於 4-9-2009 15:40 發表

係啊, 用用下又幾ok wow, 昨天本來想抽隻陸戰高, 點知好唔好在... 抽左3次都唔中, 居然比我抽到重高...
Efrect Custom is a good ms
I am still using it even though it has been mod level 3 max!
I use it as a gun-firing ms only, but not as a man-cutting ms

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 20:38 發表
《SD高達》特別版本模型發售   

好消息,多謝各界支持,日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」,首批模型已經開始發售,全套模型一共有6款,包括「突擊高達」、「神盾高達」、 ...
佢地真係識賺鈿佬錢

日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」

笑死人...起碼盒Z gundam同我屋企果盒一Q樣
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-4 10:35 PM 發表
日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」

笑死人...起碼盒Z gundam同我屋企果盒一Q樣
可能有d唔同呢,唔係點呃錢喎
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 23:12 發表

咪多左d爛鬼貼子咁大把~~~小......野阿~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 23:12 發表

封面唔同...則邊隻砌好樣辦既相同我屋企果盒一Q樣...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

可能仲有分劍版同槍版
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-5 12:28 AM 發表

封面唔同...則邊隻砌好樣辦既相同我屋企果盒一Q樣...
真係一樣,岩岩睇過實物,不過真係想入返隻z
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-9-2009 16:56 發表

真係一樣,岩岩睇過實物,不過真係想入返隻z
黃色排氣口要自己油/噴...SD系列唔上色就唔靚...

btw想請教下咁多位,對戰果時,4vs4,打字只能同自己隊友講野,點先可以同ALL講野?我見到有人可以用ALL message...
thx

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 6-9-2009 23:35 發表

黃色排氣口要自己油/噴...SD系列唔上色就唔靚...

btw想請教下咁多位,對戰果時,4vs4,打字只能同自己隊友講野,點先可以同ALL講野?我見到有人可以用ALL message...
thx
F1= all chat
F2= team chat

引用:
原帖由 bonwin 於 6-9-2009 23:50 發表

F1= all chat
F2= team chat
謝謝
按住TAB果時按F1F2??
對面隊有人同我講野...我無辦法回覆佢,籮籮孿咁

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 6-9-2009 23:54 發表

謝謝
按住TAB果時按F1F2??
對面隊有人同我講野...我無辦法回覆佢,籮籮孿咁
唔洗按住TAB,直接按F1F2就得

引用:
原帖由 suileung 於 7-9-2009 00:10 發表

唔洗按住TAB,直接按F1F2就得
謝謝!!等我試下先

皇天不負有心人
終於抽到AR G3

發新話題