發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 westdog 於 2009-8-8 11:36 AM 發表

我洗左60個左右先攞到閃光...無得...頂阿...
我用左3個就有啦閃光,不過用左3x個都仲未有ar決鬥......
仲要留返黎抽果3部新機架

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-8 12:58 PM 發表
我都有玩
cgf名稱 : game名稱

引用:
原帖由 小雲雲 於 8-8-2009 13:54 發表

我用左3個就有啦,不過用左3x個都仲未有ar決鬥......
仲要留返黎抽果3部新機架
不過之後用左10左右攞到部超級高達~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2009-8-8 01:57 PM 發表

不過之後用左10左右攞到部超級高達~~~
琴晚我off你先上喎,我地都仲未p到場

我用左1900G就中左瘟疫 用多1900G中埋突擊

我用左6000G都仲未抽到MKII

反而抽中Z

引用:
原帖由 小雲雲 於 8-8-2009 13:56 發表

cgf名稱 : game名稱
suileung  : 爆seed啦

引用:
原帖由 westdog 於 8-8-2009 08:49 發表
超迷惘軍團~~~
妖!!! 我抽左2部閃光高都未有藍迷 (等緊合機用...)

引用:
原帖由 XDD12348 於 8-8-2009 14:22 發表
我用左6000G都仲未抽到MKII

反而抽中Z
2800G MKII達成

熱血鐵球係咪玩台版,因為我係game搵唔到依個人

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-8-2009 14:34 發表

妖!!! 我抽左2部閃光高都未有藍迷 (等緊合機用...)
自己合啦
引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 8-8-2009 14:42 發表

2800G MKII達成
我又要去搵錢去抽MKII

有冇人依家得閒可以同我打返幾場丫

變左子版啦

嘩~變左子牌O既

my idea
鵰。豹。狸。獅。狒