發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 路比 於 22-9-2009 11:20 發表

早知我online啦,我沈晚一早返左屋企不過睇書冇玩到
黎緊幾日都夜返冇得玩
睇黎我都係要到更新左先有得玩啦
我呢幾日都有好多時間玩
引用:
原帖由 bonzonie 於 22-9-2009 23:49 發表
終於同你一齊打
TEAM WORK好緊要
引用:
原帖由 小雲雲 於 23-9-2009 02:01 發表

即係邊架???
BLUE DESTINY GM?
鵰。豹。狸。獅。狒

AR THE-O幾好用 不過好似卡唔到任3?
抽左20個代幣 (仲有TITAN色AEUG MK2 )

尋日買圖合成GE百式, 今日已經變成咁喇

渣古專頁
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-23 01:29 PM 發表

BLUE DESTINY GM?
no......
依部係[機動戰士高達外傳 THE BLUE DESTINY]既機黎架

附件

新增點陣圖影像 (2).JPG (28.95 KB)

23-9-2009 13:54

新增點陣圖影像 (2).JPG

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

AR The-O好妒忌...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-9-2009 13:32 發表

渣古專頁
我部百式都係油左呢個色,仲有個百字添

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-9-2009 13:50 發表

no......
依部係[機動戰士高達外傳 THE BLUE DESTINY]既機黎架
呢部機升左之後超好用

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-9-2009 13:32 發表

渣古專頁
今晚不如又黎過屈人

今日抽到自護號同zz高達....呵呵...不過有排先合到完美自護號=___=有圖冇得用...暫時

我想問下.....而家先開始玩會唔會太遲....
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 23-9-2009 23:57 發表
點會呢
港服到呢一刻都只係有1部S級機體放出黎
重有大把update未做
我重期待緊既physco gundam mk2都未有影...
快d download吧
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 zachary 於 23-9-2009 23:57 發表
呢隻GAME玩竹耐同你有幾勁係冇咩大關係的
C機都一樣可以打死A機

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-24 12:55 AM 發表

呢隻GAME玩竹耐同你有幾勁係冇咩大關係的
C機都一樣可以打死A機
唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-9-2009 12:30 發表

唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意

執鷄呢

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-9-24 12:33 PM 發表

執鷄呢
唔係啦,係圍佢最尾加必殺,二對一,果場佢死最多,講明主力殺s機
因為要有機幫手清佢d龍騎兵,如果唔係我死9成,佢招必殺好似放煙火咁

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-9-2009 12:39 發表

唔係啦,係圍佢最尾加必殺,二對一,果場佢死最多,講明主力殺s機
因為要有機幫手清佢d龍騎兵,如果唔係我死9成,佢招必殺好似放煙火咁
果晚我冇中過佢d必殺,冇得睇

發新話題