發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 zachary 於 23-9-2009 23:57 發表
我想問下.....而家先開始玩會唔會太遲....
玩咗就唔會遲,唔玩就一定遲

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-9-2009 12:30 發表

唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意
諗起我同d同學打 一部b機打天下

《SD高達》9月28日更新全面睇  

還有不到一星期就會進行9月的更新了,9月更新內容亦已經在過去釋出了大部份的內容,「飛翼高達零式改」、「多魯基斯III」、「正義高達」及「天意高達」4部S級機體一齊推出,其中「正義高達」及「天意高達」更會以設計圖形式登場!

27,28號扭蛋機亦已經準備就緒,飛翼高達零式及其他W系列高達將會出戰《SD高達Online》;全新阿拉斯加水戰地圖將會啟動,大家就可以使用龜霸、魔蟹等水中機體進行戰鬥;艦艇戰,將會在高級對戰頻道開啟,達到下士軍階的玩家就可以免費得到兩艘戰艦,在戰鬥中可以更換機體出賽,令戰鬥更無往不利。

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-9-2009 12:30 發表

唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意
克屬緊係易打啦, 剪克包 比 其他克屬更有利......(比包機打...真係AU痕....)

(如果1V1既話, 我用包機都幾有信心打WIN拳機)

以經練好劍西...等正義

有無人知C級陸吉同CU級陸吉有咩唔同?
除左顏色......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

唔係樣樣都勁少少咩?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 25-9-2009 23:25 發表
有無人知C級陸吉同CU級陸吉有咩唔同?
除左顏色......
CU偏向高攻低防, c係比較平均....

引用:
原帖由 伯言 於 26-9-2009 01:41 發表
唔係樣樣都勁少少咩?
我抽左隻比較下,好似CU攻重低過C......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-9-2009 02:09 發表

CU偏向高攻低防, c係比較平均....
唔係掛...
CU果隻既攻已經好低喇喎...
我隻C級加左強化點數所以唔係好睇得出,但唔加的話好似兩隻無咩分別...

咁CR又係咩野黎@@岩岩開始玩!!
抽黎抽去都抽唔到Z!!

引用:
原帖由 loki 於 26-9-2009 09:11 發表
抽黎抽去都抽唔到Z!!
所有機體分S,A,B,C 4種級別
級別後面有R,直係rare咁解,只能抽到,勁過該級一d
級別後面有S,唔知點解,但一定無得抽,只有做任囉或設計圖砌,都係勁過該級一d
級別後面有U,係唔知乜春模型上色比賽有獎囉既顏色,話勁過普通果部少少喎...未清楚(但多數油得好核突...都唔知佢用咩準則比獎 )

引用:
原帖由 loki 於 26-9-2009 09:11 發表
抽黎抽去都抽唔到Z!!
睇人品啦, 前日新account, 第3~4隻蛋就抽到瘟神了, 我本來想抽C機迪欣...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 26-9-2009 10:42 發表

睇人品啦, 前日新account, 第3~4隻蛋就抽到瘟神了, 我本來想抽C機迪欣...
玩到用新A/C了...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 26-9-2009 08:59 發表

唔係掛...
CU果隻既攻已經好低喇喎...我隻C級加左強化點數所以唔係好睇得出,但唔加的話好似兩隻無咩分別...
問題係底處未算低....C既其他性能比較好同平均....

發新話題