發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonzonie 於 9-8-2009 14:55 發表

D 點卡拍下肩頭就有 , 我女人細佬開舗ga

唔駛錢 , E度5張到

好平jei...

我有升機ga喎 , 咪老屈呀
有無cgf戰隊會員特價?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-9 03:14 PM 發表

有無cgf戰隊會員特價?
x2丫,買點搵你有冇得平
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

我問問佢先
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

尋晚解左高達大師 測試factory, 4部布+ V疫 無重高打
巧開心
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-8-9 03:35 PM 發表
尋晚解左高達大師 測試factory, 4部布+ V疫 無重高打
巧開心
你點解到,我仲未做到.....

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-8-2009 15:44 發表

你點解到,我仲未做到.....
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-8-9 04:35 PM 發表

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
係咪一定要布機同重高??
有冇其他心水機可以用??

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-8-2009 16:42 發表

係咪一定要布機同重高??
有冇其他心水機可以用??
阿布 係因為無限彈, 可以打快D (好多機既槍都好快無彈) , 而且血多又有i-field..

我又O黎我又O黎!

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

愈來愈鐘意勇士sniper~ 蔗蔗蔗~~~~sniper又charge得快~ 我sniper屈死左2部炮西

引用:
原帖由 阿芝 於 9-8-2009 11:12 發表
岩岩抽左部Z
好睇唔好用喎

引用:
原帖由 bonzonie 於 9-8-2009 15:00 發表

好ㄚ,no problem
PM me ur MSN
係唔係聽者有份架

了版時間真短暫

http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1645
《SD高達》8月11日更新內容大公開

8月11日將會更新些什麼呢!?大家不用再猜了,以下內容將會一一在8月11日及之前與大家見面。愛高達,玩SD高達的人就千萬別錯過,新一輪的網路大戰一觸即發!!!

更新內容

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥