發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonwin 於 11-8-2009 16:12 發表

AR重高達變左用乜招架?
佢一武係好似新香港果隻咁樣大腳踩埋黎,二武係十指炮,但比起A class重高達,集中好多,我覺得實用d,三武係米加粒子炮,碌炮粗到...一炮reload,但reload得幾快
變型後都係二武咁樣,好似集中既十指炮
但絕招未知,因未升...返屋企先得閒再打

p.s.聽人話佢好似完美自護咁唔會硬直,唔知係咪真既呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-8-2009 17:47 發表

琴晚傾計發現既,係公司度唔打,但可以抽機
同我一樣

更新woo,梗係上一上

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 11-8-2009 17:53 發表

佢一武係好似新香港果隻咁樣大腳踩埋黎,二武係十指炮,但比起A class重高達,集中好多,我覺得實用d,三武係米加粒子炮,碌炮粗到...一炮reload,但reload得幾快
變型後都係二武咁樣,好似集中既十指炮
但絕招未 ...
唔會硬直 + 力場全開既話一定會好好屈

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-11 06:04 PM 發表

同我一樣

更新woo,梗係上一上
好可惜既係,我返工冇得打機
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-8-2009 19:16 發表

好可惜既係,我返工冇得打機
我都唔得

我on 一 on 抽下機

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-11 06:16 PM 發表

唔會硬直 + 力場全開既話一定會好好屈
都唔一定好屈,睇埋打咩場+對手用咩樹打你+對手有冇用戰術+對手機技能+對手實力
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安:am1678

有了...天意弄人呀

同埋抽左部強3高級X異端 ( 較早前合果部X異端變左spare)

總共用左42個coins 等價交換 , 當中抽到既包括有d G幣, 道具同已一早已合了機無用的設計圖

最衰D parts / 圖 無得比人

附件

12-8-2009 00:31

12-8-2009 00:44

12-8-2009 00:50

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥
Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安:am1678
仔仔:維吉爾.li

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 00:29 發表

有了...

同抽左部強3高X異端 (   之前合果部變spare)

用左42個coins 等價交換 , 當中包括有d G幣, 道具同已合了機無用的設計圖
天意有得抽

引用:
原帖由 路比 於 12-8-2009 02:50 發表

天意有得抽
抽幸運扭蛋機

[轉載] 打高達大師MISSON6

一開波4個人狂按ESC,直到有怪彈出尼(會快好多)
再打爆個兩邊炮台 x 2 ,唔係D炮會煩到你嘔
唔知咩叫炮台睇下圖

要用呀布
呀布扣得最重,打3下死,唔同工廠任要重高爆第1關(多彈)
有無限彈就得
用呀布要+V道具
打果時2冇曬彈就用1撞+大狗仔同西米露!
用地圖炮要係地下用,係天用一定唔會打得多機
唔好用35%+必果個
因為好快就有無限彈=]
爆完必就冇無限彈嫁啦
唔做E幾點唔會爆到E個任嫁

尋找自由大行動

尋找自由大行動
日期:8月11日至18日
派獎:抽獎序號於8月20日派出
內容:在官網內尋找到5個自由高達,並截圖電郵至CSSD@LIVE.HK(需包括遊戲角色名稱),即可得到抽獎序號一組
獎品:5000至50000 G幣不等、塗裝及「天意高達設計圖」等

5幅圖位置
http://sd.hk.9you.com/rechare.php
http://sd.hk.9you.com/guide_01.php
http://sd.hk.9you.com/gameinfo_07_seed.php
http://sd.hk.9you.com/gameinfo_05a.php
http://sd.hk.9you.com/download_game.php

引用:
原帖由 路比 於 12-8-2009 12:42 發表
尋找自由大行動
日期:8月11日至18日
派獎:抽獎序號於8月20日派出
內容:在官網內尋找到5個自由高達,並截圖電郵至CSSD@LIVE.HK(需包括遊戲角色名稱),即可得到抽獎序號一組
獎品:5000至50000 G幣不等、塗裝 ...
個email 爆了

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 12:52 發表

個email 爆了
原來我都係

發新話題