發新話題

試用Canon FD 28mm 2.8f

試用Canon FD 28mm 2.8f

早幾日,買左個 Canon FD / M4/3 接環,用番支2-30年前的Canon FD 28mm 2.8f,試拍左幾張相,發現以前的Canon 平鏡都好鬼死靚

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

fxck
渴望捉住人生美好的每一刻

本帖最近評分記錄
  • Flanker 威望 -5 icon post 30-9-2009 16:46
  • Flanker 金錢 -5 icon post 30-9-2009 16:46

又多件野玩.........

kirkman dun fuxk la,letz jump in panasonic together la.

本帖最近評分記錄

Sorry 手快快打錯烏.

M4/3 玩轉mount o既魔力有排你玩 N家F mount, L家M mount, C/Y mount.......數都數唔晒

yes.....L/M mount.....L/R mount.....and a lot of other mount.......

今次玩出火la......
有多多錢都唔掂

真係wor,就算未計lens D配件都買到窮.
要定力好夠至得.

錢錢錢.....................................
渴望捉住人生美好的每一刻

個mount 係cannon 原廠果個?

引用:
原帖由 車厘子 於 3-10-2009 21:27 發表
個mount 係cannon 原廠果個?
咩係cannon 原廠個mount

引用:
原帖由 亞龍 於 3-10-2009 23:13 發表
咩係cannon 原廠個mount
fd 轉eos果個?

引用:
原帖由 車厘子 於 3-10-2009 23:20 發表

fd 轉eos果個?
唔係...係Canon FD 直接轉 M4/3

發新話題