35 123
發新話題

女友一号試相

女友一号試相

今曰終於帶個女友返屋企.................本來個訂机是白色!點知.....check机對時有"死點"
好在后帶左个紅衣女郎回家!

1)本來白色 配 白色......不個紅白都幾好睇禾!

2) GF-1 的相.....全自动

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +20 相片分享 7-10-2009 19:57
  • louisli 金錢 +20 相片分享 7-10-2009 19:57
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車
(影相................. 見乜影乜!)

雜訊方面如何?

好似唔錯woo! 唔知佢高ISO時放大會點呢

我又要試下你女友,星期5晚帶佢黎見我
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 sumandy 於 3-10-2009 22:33 發表
好似唔錯woo! 唔知佢高ISO時放大會點呢
今曰會出去試机!晚的畲post 相!
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車

引用:
原帖由 亞龍 於 3-10-2009 23:12 發表
我又要試下你女友,星期5晚帶佢黎見我
okay !無問題 .......我又要試下"7D"禾

引用:
原帖由 tanker 於 4-10-2009 11:21 發表

okay !無問題 .......我又要試下"7D"禾
好...我地交換玩la..

我想入手
但係價錢....

相機都係唔岩我玩...........

引用:
原帖由 亞龍 於 4-10-2009 16:27 發表

好...我地交換玩la..
好呀!我等到星期五

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 4-10-2009 16:47 發表
我想入手
但係價錢....

相機都係唔岩我玩...........
可以由慢慢來.......先買body 同 kit 鏡.......遲的先買...D....L鏡....ED鏡!!

而家試post ISO 100 同 ISO1600 的分别

ISO100

ISO 1600

同今晚在沙田影的相....ps 全 自动 模式!

引用:
原帖由 tanker 於 5-10-2009 00:50 發表
而家試post ISO 100 同 ISO1600 的分别

ISO100

ISO 1600
ISO 1600都係唔太得......... 不過冇理由要求太高架

預訂係唔係有袋送?點樣的呢?
Thanks

引用:
原帖由 tanker 於 5-10-2009 00:53 發表
同今晚在沙田影的相....ps 全 自动 模式!

第2至4張有無落腳架影架?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

35 123
發新話題