發新話題

夏日炎炎....出海游船河啦.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-7-2009 23:54 發表

佢同另外一個型號既LCS都應該會配置以下既攻擊模組,但仍未確定.....配彈40~60枚

美國陸軍未來玩具系列(2) ---- XM501 NLOS-LS  
除咗陸軍海軍都用咩...用黎打船仔?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

越黎越科幻 但係睇佢尾浪佢好快

引用:
原帖由 surefire0828 於 19-7-2009 13:17 發表

除咗陸軍海軍都用咩...用黎打船仔?
陸海兩用都得...

佢d 雷達配置....會唔會勁差呢個防空?

但係模組化左真係好屈機...隻野

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-7-2009 16:53 發表
佢d 雷達配置....會唔會勁差呢個防空?
佢既用途應該係取得制空權之後先會出動

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-7-2009 16:56 發表

佢既用途應該係取得制空權之後先會出動
真係美國佬先玩得起..

甲板好似籃球場=v=

可唔可以升降F35 JSF?
delete

個外觀好抽象 科幻

回覆 21# 的帖子

美佬而家停產f22喇

三體船.....
The speed is the main selling point of this ship.......

好有型, 但都很科幻, 唔知實用否

會唔會係三角洲步隊用ga泥 ~
For 仍快D 到世界各地執行任務泥 ??

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 23-7-2009 08:21 發表
美佬而家停產f22喇
冇辦法,可見將來既20~30年都未必有戰機性能能夠大幅超越F-22,F-35搭配既雷達系統+導彈組合已足夠應付需求
再加上依家冇錢洗....樣樣俾人睇到實,較平既F-35取代F-22係必然既...除非....打大仗啦...

引用:
原帖由 icecoke 於 23-7-2009 11:59 發表
會唔會係三角洲步隊用ga泥 ~
For 仍快D 到世界各地執行任務泥 ??
肯定會....佢其中一個既模組組合就係協組特種部隊作戰

發新話題