發新話題

比基尼~影樓相片

引用:
原帖由 亞龍 於 23-9-2009 20:00 發表
CGF II Team Shutter 第 N 次攝影活動
作為 CGF II 影人幫的幫主,冇理由唔出相架
唔講咁多la..去片
咁多穿崩位你都影到落手既?

引用:
原帖由 sumandy 於 24-9-2009 11:21 發表

我呢D新手,都係去玩下姐..........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 sumandy 於 24-9-2009 11:21 發表

玩票性質je,d 相都係自己同model 睇,又唔係比客睇,唔洗緊張
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:

邊處穿崩呢, 教下我地d學神嘛! 正如其他師兄咁講, 現場有咩gear就用咩囉, 我地試過單用支电筒仔都玩得好開心囉!
咩都要慢慢學, 無得一步升仙嘛!

唔識upload:
http://www.fotop.net/swy339/Hong_Kong_University

我都影過一次室內泳衣.....真係....影出來好色色................

引用:
原帖由 小佛佛 於 24-9-2009 10:01 發表
高手呀.............
c-hing言重了,軍醫绝對不是什麼高手,只不過廣告攝影是在下業務中嘅其中一部份;工作來啫.............

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-9-2009 12:36 發表

玩票性質je,d 相都係自己同model 睇,又唔係比客睇,唔洗緊張
當然唔係啦 . 想要有進步就要有要求ga ma..! 我地玩玩下果D叫生活相. 不過可能大家對攝影既要求唔同

引用:
原帖由 queen 於 25-9-2009 00:31 發表
我都影過一次室內泳衣.....真係....影出來好色色................
我唔覺得色色! 我覺得個model隼俾到貨個攝影師. 感覺唔錯

[quote]原帖由 suen 於 24-9-2009 23:04 發表

邊處穿崩呢, 教下我地d學神嘛! 正如其他師兄咁講, 現場有咩gear就用咩囉, 我地試過單用支

引用:
原帖由 sumandy 於 25-9-2009 08:22 發表

wa.. 又pole.,又拉backdrop既鏈, 又socket.......
我唔係話你地單燈有問題. 唔係話你地影樓setting有問題
攝影人最重要係對事物既觸覺. 同審美眼光. 反而其他硬野都係其次
審美眼光各有不同姐
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

引用:
原帖由 sumandy 於 25-9-2009 08:22 發表

wa.. 又pole.,又拉backdrop既鏈, 又socket.......
我唔係話你地單燈有問題. 唔係話你地影樓setting有問題
攝影人最重要係對事物既觸覺. 同審美眼光. 反而其他硬野都係其次
我地都講到明係新手,講到明係去玩下............你咁講法,
同人地第一次用國狗打Game,你走過去同佢講

~~~~~~國狗邊用得架,Game邊係咁打架,你唔識就咪鬼打Game la....~~~~~

有咩分別????
如閣下係攝影高手,又樂意教下我地D新手,我地都好想學下野
但師兄睇黎係o個D,一見唔好就小,小完就走!!!!o個隻囉....
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

原來係吃這行飯, 隊長, 比條路人行啦!

http://www.facebook.com/group.php?gid=71629244107

引用:
原帖由 suen 於 25-9-2009 14:36 發表
原來係吃這行飯, 隊長, 比條路人行啦!

http://www.facebook.com/group.php?gid=71629244107
Andy係digi 前coloum的撰稿人
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

小弟剛返香港,遲左post 相....影得吾好!!各位見笑!!

TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車
(影相................. 見乜影乜!)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2009 16:37 發表

Andy係digi 前coloum的撰稿人
噢! 咁就真係"失禮"晒囉!

發新話題