發新話題

有關7d功能

引用:
原帖由 路比 於 25-9-2009 03:20 發表

班豉油痕會要丫嗎,佢咁早出貨都係做佢地生意JA
7d應該好搶手下,唔只自由行,hk都好多人要貨la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

本地人要BODY,豉油痕要KIT,所以今次難得一見一出街2樣都有

之前都係kit出左一排先有body賣

而家出呢d新機一下子就賣清光...我好想要部G-1/GH-1囉突然....又唔見會咁平..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-9-2009 03:32 發表
而家出呢d新機一下子就賣清光...我好想要部G-1/GH-1囉突然....又唔見會咁平..
你真係想平

引用:
原帖由 路比 於 25-9-2009 03:37 發表

你真係想平 官價7拆算唔算平
你有路數
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2009 03:54 發表

你有路數
你咩都唔知到~機會唔係成日有

回覆 1# 的帖子

頂你...背晒份Press響度晒命...

引用:
原帖由 莊家 於 25-9-2009 05:08 發表
頂你...背晒份Press響度晒命...

有咩新料,同d 朋友分享下je,阿gill 單野都講左,同朋友分享唔係犯法ga ma

條街到哂貨 la...成成$13000..莊家你重唔去買????
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-9-2009 03:32 發表
終於有貨la
下星期連埋24-105買  

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 亞龍 於 25-9-2009 18:39 發表
條街到哂貨 la...成成$13000..莊家你重唔去買????
等第二水先

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2009-9-25 21:01 發表

等第二水先
快D做digi既白老鼠啦~~

引用:
原帖由 莊家 於 25-9-2009 22:59 發表

快D做digi既白老鼠啦~~
等你買左先la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2009-9-26 00:16 發表

等你買左先la
哼~~借番黎唔俾你玩~~等你心思思~

引用:
原帖由 莊家 於 26-9-2009 00:20 發表

哼~~借番黎唔俾你玩~~等你心思思~
你個頭象......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題