18 12
發新話題

最靚"拉打"女角

最靚"拉打"女角

其實我自細都有睇"拉打"...
原本由主攻細路仔睇...到"KABUTO"開始連青少年同大人都會睇下...加入唔少惡攪成分, 效果真係多左人睇
去到"電王"更加係惡攪到極...再加上靚仔靚女...真係多左唔少人睇

自己就最鐘意"電王"的秋山莉奈(電車侍應??)
之後DECADE的森カンナ(光夏海)

你地呢?
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

秋山莉奈係阿傑多故事入面,直頭做埋女主角

我比較喜歡古迦既女主角,好似係村田和美
角色上比較成熟,明白事理d
而且平成拉打既女主角之中,算係幫得下手解讀古文
唔會只做花瓶...得個擺字

響鬼都好多女角,響既女助手唔錯

真魚
delete

其實最好既就去番之前個個post到講,集中d嗎
拉打無咩靚女,d靚女去曬戰隊系列到

有好多個 到好靚靚

引用:
原帖由 navyjaa 於 22-9-2009 18:06 發表
有好多個 到好靚靚

我覺得拉打近年只有佢比較好,w個個真係麻麻地

引用:
原帖由 蕉皮 於 22-9-2009 18:10 發表

我覺得拉打近年只有佢比較好,w個個真係麻麻地
W 我睇到開場就....

用左K-Touch 既DECADE 叫咩名呀 ??

引用:
原帖由 navyjaa 於 22-9-2009 18:15 發表

W 我睇到開場就....

用左K-Touch 既DECADE 叫咩名呀 ??
"DECADE COMPLETE FORM"又名神主牌模式

引用:
原帖由 蕉皮 於 22-9-2009 18:33 發表

"DECADE COMPLETE FORM"又名神主牌模式
成排卡 係到 真係好似神主牌

頭上仲要有一張

回覆 9# 的帖子

遲d出黑白version....就真係車頭相喇...XDD
你地知唔知.............
2010 DECADE同W出劇場wor....

引用:
原帖由 zachary 於 22-9-2009 20:48 發表
遲d出黑白version....就真係車頭相喇...XDD
你地知唔知.............
2010 DECADE同W出劇場wor....
12月12日呀嗎,片尾有講的

引用:
原帖由 蕉皮 於 22-9-2009 21:04 發表

12月12日呀嗎,片尾有講的
我係講呢個...

係屬於w的 劇場版

引用:
原帖由 zachary 於 22-9-2009 23:12 發表

我係講呢個...
係屬於w的 劇場版
呢個係12月出的那個........留意某集片尾,有w的

引用:
原帖由 蕉皮 於 22-9-2009 23:15 發表

呢個係12月出的那個........留意某集片尾,有w的
果個寫明20091212出...
我呢個係2010先出哦....

其實情報唔係太多...有我第一時間放上黎俾大家研究~

引用:
原帖由 zachary 於 23-9-2009 01:20 發表

果個寫明20091212出...
我呢個係2010先出哦....

其實情報唔係太多...有我第一時間放上黎俾大家研究~
咁12月12日個個搞邊科呀

18 12
發新話題