發新話題

過保三紅後等左咁耐,終於換左新360.......

過保三紅後等左咁耐,終於換左新360.......

多謝版主 亞延的指示,剛剛買左Elite無被人拎舊貨老點 , 係12VDC 12A的

終於可以玩番FIFA

即係買左人偶衫賀賀佢

附件

24-9-2009 22:27

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

黑色真係好靚仔 ...12VDC 12A呢個真係好有用,都係一個同行話我知先發現舊版係行16A
因為08年果時12月係兩版同行.....所以我果時都中過代理招

新既火牛細左好多
頭先由10點煲到而家部機唔熱又靜,
裝隻game 落HD run 果陣完全無聲潻
真係好抵比呢個價錢
但焗住要我加一200蚊上的game ,呢方面麻麻地
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 亞延 於 25-9-2009 01:36 發表
黑色真係好靚仔 ...12VDC 12A呢個真係好有用,都係一個同行話我知先發現舊版係行16A
因為08年果時12月係兩版同行.....所以我果時都中過代理招
有d 舖頭先同我講話得60GB先有雙65nm,仲要標過2.2K ,話Elite 得單65nm...名我就唔提啦,
我明白係散貨之法,但如果我無問版主
可能真係執左部60GB,

無計,我怕左三紅再三紅+MS老屈
所以要穩定為方向,先著眼於雙65nm上多過GB

引用:
原帖由 bonzonie 於 25-9-2009 02:47 發表

有d 舖頭先同我講話得60GB先有雙65nm,仲要標過2.2K ,話Elite 得單65nm...名我就唔提啦,
我明白係散貨之法,但如果我無問版主
可能真係執左部60GB,

無計,我怕左三紅再三紅+MS老屈
所以要穩定為方 ...
出左新聞犒之後我都聽人講以為真係對我地咁好新版第一批都係得一粒春
之後睇返批貨日期已經知流言係為左散貨.....無計啦,一部60GB果時返貨要2390架....佢出個咁既盤係食死我地

[quote]原帖由 亞延 於 25-9-2009 03:15 發表

出左新聞犒之後我都聽人講以為真係對我地咁好新版第一批都係得一粒春
之後睇返批貨日期已經知流言係為左散貨.....無計啦,一部60GB果時返貨要2390架....佢出個咁既盤係食死我地

引用:
原帖由 bonzonie 於 25-9-2009 14:03 發表

咁你地清晒60GB貨未?
唉.....我自己得返1台全新 ,

但有5台二手
香港人一向唔念舊,過氣既就掟去腦後.60GB都係牆紙架喇

發新話題