發新話題

有關7d功能

有關7d功能

據了解,可以好似飛燈咁飛機,新的測光系統會似1仔跟對焦點測光

body 官價13480,街價可能12k尾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

功能方面.........唔係一早發報左咩?????
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

到時街價價錢會有驚喜

引用:
原帖由 亞龍 於 25-9-2009 00:04 發表
功能方面.........唔係一早發報左咩?????
press con講的料一般都會多過新聞稿
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿Fee 於 25-9-2009 00:09 發表
到時街價價錢會有驚喜
水機可能落到12k頭

有情報話行貨熟人價11xxx,我聽到都嚇左一跳

引用:
原帖由 阿Fee 於 25-9-2009 00:28 發表
有情報話行貨熟人價11xxx,我聽到都嚇左一跳
media price都無乜可能有呢個價,街價呢個水位,似水多d(都係估估下)

k7 or kx好過

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 25-9-2009 00:46 發表
k7 or kx好過
都係按你要d 咩je

我都係覺得CANON太小對應APS-C o既好鏡頭

我睇到佢做法就係用一部好正o既aps機身引你落答,不過就冇對應好鏡
你想要好鏡又有埋全天候功能就引你用L鏡,
到你發現L鏡焦段係APS機上面唔好用o既時候,佢會引你上FF
當你上左FF之後,你就會發現功能上好似及唔上之前部APS機,
你想有埋好o既對焦系統同快返小小o既連拍速度時,佢就引你用1仔............

死C記就係要你除左頂級之外,下面o既產品線全部都係到喉唔到肺,只要是但中一樣,你就會一步一步行入佢o既無間地獄

以上就係我覺得7D比到C記o既"功能"

引用:
原帖由 路比 於 25-9-2009 01:43 發表

我睇到佢做法就係用一部好正o既aps機身引你落答,不過就冇對應好鏡
到你發現L鏡焦段係APS機上面唔好用o既時候,佢會引你上FF
當 ...
係傻既先同佢玩ga je...唔通真係追佢d product?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-9-2009 01:45 發表

係傻既先同佢玩ga je...唔通真係追佢d product?
家門不幸,我家中老頭子正是

引用:
原帖由 路比 於 25-9-2009 01:46 發表

家門不幸,我家中老頭子正是
同佢三擊掌自己走左去玩O記啦你已經...

引用:
原帖由 路比 於 25-9-2009 01:43 發表

當 ...
講真,香港人影相,真係數唔到有幾多個要全天候

都係覺得,半片一個玩法,ff一個玩法,就算係專業攝影的,都會有半片同全片for不同時候用

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-9-2009 01:48 發表

同佢三擊掌自己走左去玩O記啦你已經...
睇見佢咁燒錢法,雖然耐佢唔何,不過都
佢會係我係9月份內第一個見到一手拎住5D2插24-70 2.8L,另一手拎住7D插70-200IS 2.8L o既人
岩岩先退休唔夠半年,就買機買鏡遊左半個北美洲,
呢D人,有個錢就身痕,睇佢幾時燒晒D退休金,到時又係度灘大手版

發新話題