16 12
發新話題

科大Memi 外影

科大Memi 外影

遲左post相.....吾好意思 .........公司新廠實在太忙!!
Memi 真糸好有氣質..... ...希望日后再有机會合作!

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +20 相片分享 27-9-2009 22:21
  • louisli 金錢 +20 相片分享 27-9-2009 22:21
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車
(影相................. 見乜影乜!)

再post 其它: 影得吾好請吾好見笑

TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車

引用:
原帖由 tanker 於 26-9-2009 23:36 發表
遲左post相.....吾好意思 .........公司新廠實在太忙!!
Memi 真糸好有氣質..... ...希望日后再有机會合作!

玩野啊!!!!!........10月9日又見,11月1日都見.........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 27-9-2009 00:00 發表

玩野啊!!!!!........10月9日又見,11月1日都見.........
禾!原來果兩曰都影佢........(年紀大....無記性 )
用邊部新机影好呢!!

D color 好灰!  同埋白位爆到7彩.. 你cal左mon未???
post上網唔好直出! 除非你部機條curve較得好靚

引用:
原帖由 sumandy 於 27-9-2009 00:45 發表
D color 好灰!  同埋白位爆到7彩.. 你cal左mon未???
真糸甘灰
我用Notebook 造野!有無德"Cal"??

引用:
原帖由 tanker 於 27-9-2009 01:00 發表

真糸甘灰
我用Notebook 造野!有無德"Cal"??
一早話左你la........你又唔信

引用:
原帖由 sumandy 於 27-9-2009 00:45 發表
cal左作用似乎唔大,最多都係o係佢個mon 色係準,其他人睇的無cal都係無用
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-9-2009 02:15 發表

cal左作用似乎唔大,最多都係o係佢個mon 色係準,其他人睇的無cal都係無用
咁係你冇要求姐

甘我cal "5" cal 好

引用:
原帖由 亞龍 於 27-9-2009 16:54 發表

咁係你冇要求姐
我地d 工作相,一張相落幾個唔同人的機睇,個個都唔同

而且重有一個核心問題,cal左只係cal準左你個mon的色,唔代表你部腦個display出的係準

cal得幾多

出o黎的相出得到街唔係大炒的就算
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 tanker 於 27-9-2009 16:58 發表
甘我cal "5" cal 好
你咪咪鬼cal囉.......我個Sqyder 3 買左$14xx....家下以經唔洗錢借比你地用,唔洗我再求你cal呀..........把鬼火,唔Q借呀......

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2009-9-27 17:09 發表

我地d 工作相,一張相落幾個唔同人的機睇,個個都唔同

而且重有一個核心問題,cal左只係cal準左你個mon的色,唔代表你部腦個display出的係準

cal得幾多

出o黎的相出得到街唔係大炒的就算
出書相點可以咁無要求ga...
想升書...你睇digi既相幾靚就知啦~~

引用:
原帖由 小佳佳 於 27-9-2009 18:34 發表

出書相點可以咁無要求ga...
想升書...你睇digi既相幾靚就知啦~~
咪玩la,用picture style都係偏色的,加埋d cmos會老化,你影o個d 相d 色點都係唔準ga la

唔同Software 開相的色又係唔同的,個mon的色域又唔一定係準sRGB

如果你影的就係你出o個d 色的,digi o個邊早大半年就唔會轉印刷廠la

另外講多句,我入左AV之後已經有升書

回覆 14# 的帖子

果間死人印廠遲早收得皮....
D相執左成晚執得幾靚都無用...

16 12
發新話題