發新話題

商業攝影的過程

但其實重有d野既...佢執相係加深左個制既色,d角位邊位又做左野....手指模冇左啦...
但其實佢重要執到印書果時出到d 線,夠利...之類?

印書果時出到d 線,夠利...之類?<<
lee個係印前做的
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-9-2009 01:05 發表
印書果時出到d 線,夠利...之類?
都要配合下ga嗎..?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-9-2009 01:07 發表

都要配合下ga嗎..?
um...只上你唔影到唔鬆郁蒙.....
執好D 色~~
~ d file唔好亂set....
就ok la

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-9-2009 01:03 發表
但其實重有d野既...佢執相係加深左個制既色,d角位邊位又做左野....手指模冇左啦...
但其實佢重要執到印書果時出到d 線,夠利...之類?
佢係拉光左個掣的光,角位拉暗少少,手指模o個d,正常o係放機的時候應該要清左佢先(點解要後製搞??)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-9-2009 01:14 發表

佢係拉光左個掣的光,角位拉暗少少,手指模o個d,正常o係放機的時候應該要清左佢先(點解要後製搞??)
但我見佢佢有手指模被清走..?

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-9-2009 01:10 發表

um...只上你唔影到唔鬆郁蒙.....
執好D 色~~
~ d file唔好亂set....
就ok la
真係咁簡單~??

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-9-2009 01:17 發表

就係呢d 野可以前期清好先,唔洗後製做多步
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 21-9-2009 01:18 發表

真係咁簡單~??
咁又唔只....
仲有好多野...
好似set 用乜色域....
save相個dpi夠唔夠300以上
你點轉  由RGB去CYMY....
請師兄指點補漏

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-9-2009 01:21 發表

就係呢d 野可以前期清好先,唔洗後製做多步
同意~~盡量係set 野時做足功夫sin~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-9-2009 01:17 發表

其實我睇唔到,第幾秒~??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 21-9-2009 01:29 發表

其實我睇唔到,第幾秒~??
o個d 係影完之後的事,其實唔只執手指模,重有執塵

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-9-2009 01:32 發表

o個d 係影完之後的事,其實唔只執手指模,重有執塵
1:10-1:20

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-9-2009 01:24 發表

同意~~盡量係set 野時做足功夫sin~
如果係我公司,對稿o個下,見有手指模一定比人小,好在塵o個d 都可以接受

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-9-2009 01:33 發表

如果係我公司,對稿o個下,見有手指模一定比人小,好在塵o個d 都可以接受
指模~~我係school偷師個時~丫sir話一定相前盡力執走哂..或你用手套set

發新話題