發新話題

今次到CANON出招了

引用:
原帖由 路比 於 1-9-2009 15:31 發表

升級啦~ 升級啦~ 升級啦~ 升級啦~
預左入,因為我要一部8fps的機重要過ff

(當然FF都好需要入for d細press的時候做野)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

今次canon真係小有地有誠意,用開c記真係值得升
我覺得好過5d2好多
不過都係果句,未有對應鏡頭吸引

呢部簡真神機,講真!!!

18mp, 19 AF point, 8fps, dual DIGIC IV,100% viewfinder,

already killed me

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

電子水平...

跟pentax 出??

pentax k7 有11點對焦, 77點測光, 5.2fps, 100% , 電子水平 .
又唔見冇人話係神機.

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 1-9-2009 17:45 發表
電子水平...

跟pentax 出??
nikon 一早都有了

引用:
原帖由 m4devastator 於 1-9-2009 17:46 發表

nikon 一早都有了
啊,
好似係d700?

pentax的電子水平,一個係機頂mon,一個係viewfinder.
好實用.

如果canon要出,早就出左啦, 咁岩k7出無耐, 又有電子水平果d,真係令人想到係對抗pentax.

講真,我支持笨柒ga

講真.........今次Canon的7D係幾有誠意
但都唔會關我事......我只係想像到,7D都勁到咁.....到1D4 or 1Ds4時..........會勁到去咩地步呢????
1仔啊1仔........快D出la...........想死我la...
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 1-9-2009 18:58 發表
講真.........今次Canon的7D係幾有誠意
但都唔會關我事......我只係想像到,7D都勁到咁.....到1D4 or 1Ds4時..........會勁到去咩地步呢????
1仔啊1仔........快D出la...........想死我la...
如果Canon要做, 幾勁都做得出。
但係o係1仔依然有銷量無對手既情況下, 龍哥你有排等喎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 m4devastator 於 1-9-2009 17:44 發表
呢部簡真神機,講真!!!

18mp, 19 AF point, 8fps, dual DIGIC IV,100% viewfinder,

already killed me

...
我好憎canon
但佢出部咁既野
有d性衝動tim....

引用:
原帖由 101653 於 1-9-2009 21:51 發表

我好憎canon
但佢出部咁既野
你咁血氣方剛...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2009 21:52 發表

你咁血氣方剛...
扑爆支鏡頭囉黎做飛機杯

canon

你今次做得好絕呀 !!

引用:
原帖由 101653 於 1-9-2009 21:51 發表

我好憎canon
但佢出部咁既野
有性衝動,大力d x佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 m4devastator 於 1-9-2009 21:56 發表
canon

你今次做得好絕呀 !!
佢d 對焦點可以分開幾組咁用

發新話題