72 12345
發新話題

維護穩定.....一二三四....

維護穩定.....一二三四....

回覆 1# 的帖子

唔知點解,好鐘意呢幅

陰晴不定,本是人性。

雖然出師有名,平定暴亂,但係武器方面会唔会過火咗啲,又刺刀又散彈又弩又突擊步槍............我只想知"敵軍"方面武器係咩!?應該好似係棍呀、刀呀之類!!同"六四"分別不大,只是沒有坦克 ...所以應該出埋坦克!等啲暴徒知"驚"!哈!

彈匣shotgun!!

引用:
原帖由 SL1991 於 12-7-2009 21:56 發表
雖然出師有名,平定暴亂,但係武器方面会唔会過火咗啲,又刺刀又散彈又弩又突擊步槍............我只想知"敵軍"方面武器係咩!?應該好似係棍呀、刀呀之類!!同"六四"分別不大,只是沒有坦克 ...
好似話係用黎嚇人,令到呢件事件唔會越搞越大
陰晴不定,本是人性。

引用:
原帖由 SL1991 於 12-7-2009 21:56 發表
雖然出師有名,平定暴亂,但係武器方面会唔会過火咗啲,又刺刀又散彈又弩又突擊步槍............我只想知"敵軍"方面武器係咩!?應該好似係棍呀、刀呀之類!!同"六四"分別不大,只是沒有坦克 ...
如果你個諗法係o岩的,出街可以叫d 警察唔洗帶槍
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

彊獨d友炸彈都做到wor....

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 12-7-2009 20:24 發表
唔知點解,好鐘意呢幅
仲有把黑星好似靚仔左
呢支唔係黑星來的!睇吓軍火庫啦!

回覆 8# 的帖子

係中國QSZ92式??
唔該晒師兄提醒
陰晴不定,本是人性。

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 12-7-2009 21:54 發表
唔知點解,好鐘意呢幅
北工九二式

喂喂喂...鎮壓暴動點解咁多槍...我唔信係blank round wo!
連支手槍都拔出黎...

其實最有興趣係果件盔甲 有無資料呢...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 12-7-2009 22:32 發表
喂喂喂...鎮壓暴動點解咁多槍...我唔信係blank round wo!
連支手槍都拔出黎...

其實最有興趣係果件盔甲 有無資料呢...
我又想問blank round點鎮暴呢?
香港早幾個月前對著一個巴佬咁大把
向天鳴槍都無用
幾廿個暴民怕你blank round?

引用:
原帖由 sunny2014 於 12-7-2009 23:10 發表

我又想問blank round點鎮暴呢?
香港早幾個月前對著一個巴佬咁大把
向天鳴槍都無用
幾廿個暴民怕你blank round?
我係覺得防暴警察用實彈就唔會只係單單軍警防暴
加上果種規模更加近似軍事威攝既策略以制服動亂及控制局面 或者係中囤政治體制下係唯一可行既辨法...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

盔甲不死人專用
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

72 12345
發新話題