發新話題

廢人廢技術用廢機唔唔帶腳架挑國金機

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-9-2009 01:27 發表

都係睇荷包做人la
1500蚊內穩穩陣陣就算

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2009 01:28 發表

1500蚊內穩穩陣陣就算
夠買MAN記啦

引用:
原帖由 路比 於 10-9-2009 01:37 發表

夠買MAN記啦
買支190,影相實穩定~

引用:
原帖由 於 10-9-2009 01:52 發表
莊家大大....係唔係搵你買野會平少少啊 ..我同我朋友都想入隻腳啊...
要服侍首富女7晚先考慮平俾你喎

引用:
原帖由 於 10-9-2009 01:52 發表
莊家大大....係唔係搵你買野會平少少啊 ..我同我朋友都想入隻腳啊...
都係幾十幾十o個d,少數野可以再平的,但都係人地比價
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 10-9-2009 02:06 發表

幾十都好啊.....好窮啊近排..不過如果麻煩的話 就唔好了
都係去到睇的時候問,o岩的咪入lor

不過,建議你朋友行開去其他地方格左價先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-9-2009 02:09 發表

都係去到睇的時候問,o岩的咪入lor

不過,建議你朋友行開去其他地方格左價先
我星期日買腳就係發現落一層平左$20

引用:
原帖由 路比 於 10-9-2009 02:11 發表

我星期日買腳就係發現落一層平左$20
我通常都係一次過入幾樣,格起上o黎會平多幾十

引用:
原帖由 於 10-9-2009 22:35 發表
響肥花爬左好耐文.......但係都未有決定..如果2k 腳連波頭...最好的搭配係咩呢.....
man記的腳架配返man記波頭又好似有少少過左畢直......
唔係碳腳的應該唔會過2k

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-9-2009 23:59 發表

唔係碳腳的應該唔會過2k
係碳腳既一定要2K....

引用:
原帖由 於 11-9-2009 00:30 發表

http://www.tincheungcamera.com.hk/product/6958
睇中呢支....不過連埋波頭..就過左2k畢直.......
你拎過上手未 你放咩器材需要12KG負重呀

發新話題