29 12
發新話題

估下咩力?

估下咩力?

一定爽罐面la

引用:
原帖由 nok200456 於 13-6-2009 01:18 發表

一定爽罐面la
可能一面呢 (奶粉罐)

5j都有啦

佢條脊骨...黑色既?

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

find the answer

兩面星球力
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

兩面armor 力

有啲人喜歡打P0WER的支槍真是•••••,,!我識班打红魔LOOK的朋友!他們的槍改到底邊入頂出!話同我地打喎!真係比佢打中命都唔長!單發一飛都死!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

兩面人..實彈..千幾焦以上..好大機會係7.62X39...

係俾我彈指神通彈成這様

wah... just a half inch lower and that is it....

引用:
原帖由 yauwahon 於 13-6-2009 10:23 發表
有啲人喜歡打P0WER的支槍真是•••••,,!我識班打红魔LOOK的朋友!他們的槍改到底邊入頂出!話同我地打喎!真係比佢打中命都唔長!單發一飛都死!
師兄...請看#5...

如果我誤會了你的意思的話,在此道歉。

引用:
原帖由 auhokan 於 13-6-2009 13:01 發表

師兄...請看#5...
如果我誤會了你的意思的話,在此道歉。
是真槍打的嗎?對不起我誤會了是氣槍打的! 我順便講下我的遭遇罷!S0RRY師兄

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

引用:
原帖由 yauwahon 於 13-6-2009 10:23 發表
同佢地打..........999

I"ll be back..............happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

1.999j 變態
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

29 12
發新話題