47 1234
發新話題

SONY a850

lets wait and see

有路邊消息指呢部會係平價ff,矛頭直指50d同d300

9 月 22 日,Sony 會在世界各地連續舉辦 7 場「暮光足球賽」,總決賽會在 2010 世界盃主辦國南非舉行。

球賽主題是炫耀 Exmor R 背照 CMOS 的威力,所以是在低光源下進行,不會像一般的比賽一樣開大型 LED 燈板。

Sony 已經廣邀世界各國的知名攝影家出席了,球賽過程中,全部只能用 Sony 的相機來拍照片。

http://www.sony.co.uk/hub/twilight-football

引用:
原帖由 路比 於 5-8-2009 10:41 發表
有路邊消息指呢部會係平價ff,矛頭直指50d同d300

9 月 22 日,Sony 會在世界各地連續舉辦 7 場「暮光足球賽」,總決賽會在 2010 世界盃主辦國南非舉行。

球賽主題是炫耀 Exmor R 背照 CMOS 的威力,所以是 ...
師兄係sony人???
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

前minolta人是也,現已轉會olympus

引用:
原帖由 路比 於 5-8-2009 12:04 發表
前minolta人是也,現已轉會olympus
哈哈.....icic
小弟係初階sony人
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

有圖了,仲會出多枝28-75 f2.8

引用:
原帖由 路比 於 18-8-2009 09:13 發表

有圖了,仲會出多枝28-75 f2.8
個look ok喎,但中指位果粒係咩野?

整支膠膠28-75出來...? 龍仔幫手ga..?
如果Canon出7D打佢就可以睇下~

引用:
原帖由 louisli 於 18-8-2009 11:16 發表

個look ok喎,但中指位果粒係咩野?

感應器...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-8-2009 11:24 發表
整支膠膠28-75出來...? 龍仔幫手ga..?
如果Canon出7D打佢就可以睇下~
28-75....,我買枝色盲24-70好過啦

引用:
原帖由 路比 於 18-8-2009 13:44 發表

28-75....,我買枝色盲24-70好過啦
唔係架
28-75我都望左好耐(km果支)
e家sony出
我諗都唔諗即刻立決心買sigma

btw
呢支野
中央sharp過sigma
邊位全炒

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2009 14:03 發表

唔係架
e家sony出

btw
呢支野
邊位全炒
咁咪岩晒用來扮散焦囉

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2009 14:03 發表

唔係架
e家sony出

btw
呢支野
邊位全炒
sony枝鏡出左拿?
定係你講緊km果枝?

引用:
原帖由 路比 於 18-8-2009 16:51 發表

sony枝鏡出左拿?
定係你講緊km果枝?