發新話題

Canon 6部新機

S90好似好正咁wo!

估計要幾$$ar??

引用:
原帖由 joey 於 20-8-2009 01:11 發表
S90好似好正咁wo!

估計要幾$$ar??
$429美金,來到香港咪兩千六至兩千八囉...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-8-2009 01:25 發表

$429美金,來到香港咪兩千六至兩千八囉...
咁我就等下la

g11 aaar!!!!!!!!
I'M WAITING LONG TIME!!!!!!!!!!!!!!

g11及s90 可將感光度推展至ISO 12800。不過在這個最高感光度之下,像素會限制在 250 萬像素

引用:
原帖由 路比 於 20-8-2009 17:47 發表
g11及s90 可將感光度推展至ISO 12800。不過在這個最高感光度之下,像素會限制在 250 萬像素
以G11呢啲機種,我怕ISO12800會嚇死人

少少少少用為妙....

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 ATM 於 19-8-2009 22:37 發表
14MP ( G10 ) → 10MP ( G11) ..... 搞咩
X膠能囉
谷唔起個ISO
個MON細左就係為左轉轉MON

引用:
原帖由 101653 於 21-8-2009 04:04 發表

X膠能囉
谷唔起個ISO
我知你唔鍾意Canon d DC仔...不過其實用落真係幾好ga....(G11無視囉不過)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-8-2009 04:16 發表

我知你唔鍾意Canon d DC仔...不過其實用落真係幾好ga....(G11無視囉不過)
我唔係唔鍾意canon的dc仔
我係唔鍾意canon成個品牌
垃圾到不知所謂仲要成日用埋d賤招

引用:
原帖由 101653 於 21-8-2009 04:04 發表

X膠能囉
谷唔起個ISO
證明左你唔係一個奸商
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-8-2009 04:16 發表

我都鐘意用canon dc仔,雖然見好多牌子o既dc仔功能都好勁,又多野玩,不過都一值用canon
玩過s30, ixus v3, ixus40, ixus870is, 部s90好吸引

引用:
原帖由 101653 於 21-8-2009 06:30 發表

我唔係唔鍾意canon的dc仔
我係唔鍾意canon成個品牌
垃圾到不知所謂仲要成日用埋d賤招
大廠就係咁架啦,你吹佢唔脹,
講品牌,比起canon,我會更加討厭sony

討厭環討厭,sony個Exmor R背照CMOS又的確係好野,如果佢用落部平價ff度,討厭個牌子都會入

引用:
原帖由 路比 於 21-8-2009 12:14 發表

大廠就係咁架啦,你吹佢唔脹,
講品牌,比起canon,我會更加討厭sony

討厭環討厭,sony個Exmor R背照CMOS又的確係好野,如果佢用落部平價ff度,討厭個牌子都會入
我同你一樣
但我討厭canon
但有錢,身家無限的話
哪怕一支支紅圈鏡搬番屋企呢?
買黎同人鬥快掉爛佢都好

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-8-2009 08:01 發表

證明左你唔係一個奸商
咁係丫ma
你今年冇咁既技術
咪出年先出新機囉
又冇人逼你出得咁快
夾硬狗屎垃圾痴埋一堆然後求其掉出黎做咩姐

有技術既仲抵死
唔放哂出黎比位自己出下一部
跟住向d白痴fans略水

引用:

點解G11無視???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題