35 123
發新話題

其實…有冇師兄師姐有睇守護甜心???[守護甜心吹水區!!!]

其實…有冇師兄師姐有睇守護甜心???[守護甜心吹水區!!!]

話說小弟一值覺得守護甜心幾好睇,但有次我推薦比fd時,有個fd話少女動漫唔睇=3="而且買周邊產品時約出黎交收既都係女性-,-"
其實套動畫都唔係好少女姐…漫畫就真係難講D既…

咁其實有冇師兄都有睇守護甜心???^^
師姐都得架,入黎吹下水啦^^

追緊日文版
睇到54集

超早熟小學生~

引用:
原帖由 向右趴 於 8-8-2009 15:14 發表
超早熟小學生~
點解佢可以飛黎飛去都唔怕"男性"睇到

引用:
超早熟小學生~
You say this
http://uncyclopedia.hk/wiki/%E5%AE%88%E8%AD%B7%E7%94%9C%E5%BF%83

呢排無記星期2,3有做,得閒都會睇下

陰晴不定,本是人性。

無聊開無記果陣睇過......兩集

引用:
超早熟小學生~
性格上早熟…身體上…唉=3="

引用:
原帖由 tinyau1134 於 8-8-2009 15:18 發表

點解佢可以飛黎飛去都唔怕"男性"睇到
那就是黑洞的偉大!!!

引用:
原帖由 MKL04438 於 8-8-2009 21:06 發表

性格上早熟…身體上…唉=3="
所以師兄鍾意睇

我呀妹係守護甜心迷 佢話cp方面自己係曖昧派...仲買好多精品 成日係咁唱首日文op
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

唔好話女仔...我男仔都鍾意睇.. ............

引用:
原帖由 tinyau1134 於 8-8-2009 23:01 發表
唔好話女仔...我男仔都鍾意睇.. ............
依方面既作品我唯一仲意美少女戰士
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-8-2009 22:23 發表
我呀妹係守護甜心迷 佢話cp方面自己係曖昧派...仲買好多精品 成日係咁唱首日文op
在下都儲緊D周邊XD琴日扭左三隻扭彈
日文op???唔通無線有中文op!?!?!?

點解出黎出去得兩套唔係Q版既扭彈架><唔制呀><(仲要走樣-,-)

話說有冇人想買個key同lock???

引用:
原帖由 MKL04438 於 9-8-2009 11:14 發表
話說有冇人想買個key同lock???
咩黎

自己友自己友...
我追到95集....日文版
好好睇....正

35 123
發新話題