發新話題

軍用版悍馬

同埋新車都已經食油又難保養.. 20萬車仲要俾美佬咁唔鍚住用.. 車房錢仲貴過架車.
hummer啦
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

不如買東風鐵甲喇

附件

4-4-2008 19:18

4-4-2008 19:18

4-4-2008 20:39

4-4-2008 20:39

引用:
原帖由 dansm 於 4-4-2008 19:15 發表
不如買東風鐵甲喇
香港入唔入到口呀?

我都有諗過, 但係東風只供軍部使用, 根本賣都無得賣

引用:
原帖由 puyee 於 2-4-2008 02:10 發表
下? 唔stiff駛乜玩悍馬?
too stiff = too expensive  

引用:
原帖由 puyee 於 2-4-2008 01:56 發表
大家覺得悍馬軍版, 85年車, 6000c.c 350馬力, 香港落到街行, 俾你50~60萬(呢個價買架e仔有找)玩唔玩得過?
p.s. 唔係h1, 係真軍版, 無冷氣, 無電動車窗, 好raw~~~~
唔諗。況且就算買左都好惡搞,兼惡養。
Kurtzns

加支M2响車頂仲型~

樓主 ~ 軍版應該入唔到口嫁wo ~ 軍用品 ... 入境煩 ~
不過如果真係落到街'出到牌 ~ 都唔錯 ~
防彈玻璃 防爆底wo ~
同埋佢入柴油嫁ma ... 五千多cc ... 柴油 ~
又未去到一千蚊咁貴ga ~
都可以諗諗 ~

你pass到運輸處先la.
還有,軍版是左軑的.雖然話現在比左軑車上街.但小弟真很少見過有左軑先家車上街(掛解放軍牌或P牌的左軑車就見得多).

引用:
原帖由 icecoke 於 8-5-2008 20:59 發表
樓主 ~ 軍版應該入唔到口嫁wo ~ 軍用品 ... 入境煩 ~
不過如果真係落到街'出到牌 ~ 都唔錯 ~
防彈玻璃 防爆底wo ~
同埋佢入柴油嫁ma ... 五千多cc ... 柴油 ~
又未去到一千蚊咁貴ga ~
都可以諗諗 ~
軍用品入唔到?

唔好玩啦........

引用:
原帖由 puyee 於 2-4-2008 01:56 發表
大家覺得悍馬軍版, 85年車, 6000c.c 350馬力, 香港落到街行, 俾你50~60萬(呢個價買架e仔有找)玩唔玩得過?
p.s. 唔係h1, 係真軍版, 無冷氣, 無電動車窗, 好raw~~~~
So was that 50~60萬 include the cost of rebuiling it??   Because those used Humvee only cast around $5-8K (U.S.D.) in the U.S.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

東風鐵甲

報紙之前有講.....

冇記錯..民板 50萬    軍板80萬

引用:
原帖由 dansm 於 4-4-2008 19:15 發表
不如買東風鐵甲喇
look cool wo.!

唔錯嘅選擇

Hummer H3

http://www.itcafe.hk/viewtopic.php?t=1501

附件

23-5-2008 20:40

發新話題